New Trends: Tuning la Autovit.ro New Trends: Tuning la Autovit.ro
Începând cu data de 29 iunie 2015, Autovit.ro, cel mai mare site de anunțuri auto din România cu experiență de 15 ani în domeniu,... New Trends: Tuning la Autovit.ro

Începând cu data de 29 iunie 2015, Autovit.ro, cel mai mare site de anunțuri auto din România cu experiență de 15 ani în domeniu, își prezintă noua imagine “tunata”. Astfel, Autovit.ro oferă utilizatorilor o platformă nouă, mult mai intuitivă, dar și cu aplicații mobile complet refăcute.

Focusul Autovit.ro este, în primul rând, pe aplicațiile native, venind în intâmpinarea tendinței generale a pieței de orientare spre terminalele mobile. Noile aplicații Autovit.ro, disponibile pe toate cele trei sisteme de operare iOS, Android și Windows Phone, sunt mai intuitive și mai ușor de folosit.

În același timp, cel mai important element de noutate, atât pentru desktop, cât și pentru aplicațiile mobile, este reprezentat de mesageria internă cu ajutorul căreia utilizatorii pot trimite și primi mesaje instant, având acces la arhivele discuțiilor în orice moment. În plus, o nouă funcționalitate specifică aplicațiilor mobile o reprezintă opțiunea “Push notifications”, modalitate prin care utilizatorii sunt atentionați de fiecare dată când primesc un mesaj nou.

De asemenea, noua platforma Autovit.ro beneficiază de îmbunătățiri la nivel de design și de funcționalități, cum este, spre exemplu, formularul de adăugare a unui anunț care are acum o interfață mult mai prietenoasă ce reduce considerabil timpul de listare. În acelați timp, pagina de anunț este gândită astfel încât ambele categorii de utilizatori, atât vânzătorii, cât și cumpărătorii, să își atingă obiectivele într-un timp cât mai scurt: vânzătorii să atragă tot mai multe persoane interesate de anunțurile lor, iar cumpărătorii să poată alege ușor și rapid autovehiculele dorite în funcție de propriile criterii de selecție.

Cu privire la pachetele de servicii, noua platformă Autovit.ro permite o flexibilitate mult mai mare. Fiecare vânzător își poate alege singur configurația pachetului în funcție de nevoia de expunere și de cât de urgentă este vânzarea mașinii.

“De 15 ani ne-am obișnuit utilizatorii cu profesionalism și eficiență. Noul design și funcționalitățile nou adăugate pe aplicațiile mobile au fost exact lucrurile de care Autovit.ro avea nevoie. Suntem încrezători în impactul pozitiv al schimbărilor aduse și așteptăm cu nerăbdare părerile utilizatorilor despre noua experiență Autovit.ro, chiar dacă platforma este deocamdată în varianta Beta.”

Cristina Gheorghițoiu, General Manager Naspers Classifieds România

În momentul de față, Autovit.ro este cel mai mare site de anunțuri auto din România. Acesta cumulează peste 78.000 de listări pentru categorii precum Autoturisme, Motociclete și ATV-uri, Utilitare/Camioane, Utilaje construcții, Utilaje agricole, Piese – dezmembrări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.