Gadget Trends: Acer a anunțat Acer Predator XR3 Gadget Trends: Acer a anunțat Acer Predator XR3
Acer a anunțat Acer Predator XR3, un nou monitor curbat cu diagonala de 34 inch și format ultra-wide, 21:9. Acesta este primul display curbat... Gadget Trends: Acer a anunțat Acer Predator XR3

Acer a anunțat Acer Predator XR3, un nou monitor curbat cu diagonala de 34 inch și format ultra-wide, 21:9. Acesta este primul display curbat din lume care beneficiază de tehnologia NVIDIA® G-SYNC™, pentru a oferi cea mai bună experiență în cadrul jocurilor video.

Sunetul DTS® este asigurat de cele două boxe cu putere de 7W care, împreună cu opțiunea de iluminare ambientală și design-ul elegant, oferă o experiență multimedia completă.

Noul Acer Predator XR34 are un ecran curbat cu rezoluție QHD (3440 x 1440) și format de ecran UltraWide de 21:9. Panoul IPS permite un unghi de vizualizare de 178 de grade, oferind cea mai bună experiență de gaming și de vizionare a filmelor. Noul dispozitiv redă 100% din gama de culori sRGB, asigurând reproducerea precisă a culorilor, o funcție indispensabilă pentru profesioniștii din domeniul imagisticii și a entuziaștilor foto.

„Acer este dedicat gaming-ului pe PC, lucru demonstrat și de lansarea noului monitor Predator XR34 cu suport pentru tehnologia NVIDIA G-SYNC”, a declarat Jeff Fisher, senior vice-president al diviziei GeForce din cadrul NVIDIA. „Cea mai populară alegere între gamerii de PC sunt plăcile grafice GeForce GTX care, în combinație cu tehnologia NVIDIA G-SYNC, oferă cea mai bună experiență pentru jocurile video pe PC”, a mai adăugat Fisher.

Ecranul curbat plasează fiecare colț al imaginii la distanță egală față de ochii utilizatorului și oferă astfel o experiență de redare uniformă. Datorită câmpului vizual lărgit și extinderii percepției vederii periferice, comparat cu un display plat, noul monitor Acer oferă o experiență de folosire superioară. Mai mult, noul XR34 poate fi configurat ca parte a unui sistem de mai multe monitoare, design-ul zero frame contribuind la obținerea celei mai captivante experiențe de gaming.

Acer a echipat XR34 cu o serie de caracteristici concepute în special pentru jucători, printre care posibilitatea ajustării culorilor pe șase axe prin NVIDIA G-SYNC sau afișarea direct pe ecran a ratei de refresh. Utilizatorii pot identifica cu ușurință dacă este activat modul de utilizare G-SYNC datorită iluminării ambientale roșii din partea inferioară a monitorului. Intensitatea acesteia se schimbă în concordanță cu refresh rate-ul.

Proiectat să fie ergonomic, monitorul XR34 poate fi înclinat de la -5° la 35°pe plan orizontal și cu 130 mm pe plan vertical, utilizatorii putând să găsească cel mai confortabil unghi de redare. Tehnologia flicker-less previne obosirea ochilor în cazul sesiunilor prelungite de folosire a monitorului.

Noul XR34 este echipat cu intrări pentru DisplayPort şi HDMI, având încorporat și un hub USB 3.0 cu suport pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile, precum smartphone-urile.

Noul Acer XR34 va fi disponibil în România din luna septembrie la prețuri pornind de la 5499 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.