Sofiaman, investiție de 100.000 de euro într-un flagship în Mega Mall Sofiaman, investiție de 100.000 de euro într-un flagship în Mega Mall
Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România, deschide un nou magazin în Mega Mall, în urma unei... Sofiaman, investiție de 100.000 de euro într-un flagship în Mega Mall

Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România, deschide un nou magazin în Mega Mall, în urma unei investiții de 100.000 de euro.

Noul spațiu comercial are o suprafață de 90 metri pătrați și este construit sub un nou concept de design interior, care va asigura o experiență de shopping relaxantă clienților.

 „Noul magazin reprezintă o continuare a conceptului nostru de business, ce face parte din strategia de dezvoltare a companiei. Ne dorim să fim prezenți în cât mai multe orașe din țară pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri. În noul spațiu, consumatorii pot găsi cele mai noi colecții de pijamale, haine de casă, dar și lenjerie intimă sau costume de baie marca Lisca, distribuite, în exclusivitate, de Sofiaman”, a declarat Florin Cucu, director general Sofiaman.

Swarovski, aplicații din dantelă și culori, propunerile Lisca pentru vara 2015

Spațiul comercial din Mega Mall este primul flagship store deschis cu un concept cu totul nou, care continuă seria de modernizare a magazinelor începută în 2012.

Bucureștenii vor găsi în noul magazin sute de produse atât din colecţia Sofiaman Spring – Summer 2015  Women, Men, Kids&Baby, cât şi din colecţia de lenjerie intimă și costume de baie.

Designul interior al magazinului se înscrie într-un stil ușor burghez în care materialele naturale, precum lemnul, împreună cu fierul forjat, oglinzile și corpurile de iluminat constituie elementele principale ale amenajării.

În prezent, Sofiaman operează 8 magazine proprii deschise în Bucureşti, Iași, Târgu-Neamţ, Cluj, Suceava şi un magazin online. Produsele Sofiaman sunt comercializate în ţară şi în peste 300 unităţi ale distribuitorilor.

Fashion trends: cum să fii chic în pat cu pijamalele Sofiaman

Sofiaman este cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.