Travel Trends: 10 locuri musai de văzut într-o viață (III) – FOTO Travel Trends: 10 locuri musai de văzut într-o viață (III) – FOTO
Fugim de căldura de afară în 10 locuri minunate, musai de văzut într-o viață de om. Măiestria naturii ne uimește mereu, însă aceste imagini... Travel Trends: 10 locuri musai de văzut într-o viață (III) – FOTO

Fugim de căldura de afară în 10 locuri minunate, musai de văzut într-o viață de om. Măiestria naturii ne uimește mereu, însă aceste imagini par a face parte din capodopera marilor pictori ai lumii și nu putem rata ocazia de a le vedea cu ochii noștri.

Sunt locuri în care pare că timpul s-a oprit și în care simți că nimic altceva în lume nu mai contează, decât minutele, orele pe care le petreci acolo în plină comuniune cu natura, explorând la maximum trăirile tale interioare.

O astfel de călătorie este un festin pentru simțuri, iar sentimentul de relaxare cu care te încarci este suficient pentru a rezista în nebunia vieții cotidiene până la următoarea escapadă.

Sunt anumite locuri pe care dorim să le vedem. Însă sunt și locuri pe care le vizităm o singură dată, fără a avea prea multe așteptări de le ele, dar care rămân bine întipărite în minte și în suflet.

Avem pentru voi 10 noi propuneri de destinații despre care noi, dar și alți pasionați de travel din întreaga lume, credem că ar trebui să ocupe un loc de cinste pe lista voastră de călătorii.

  • Vă mai propunem: 
  1. Travel Trends: 10 locuri musai de văzut într-o viață (I) – FOTO 
  2. Travel Trends: 10 locuri musai de văzut într-o viață (II) – FOTO 
  3. Travel trends: 20 de locuri de văzut la 20 de ani – Galerie foto! 
  4. Travel trends: 10 destinaţii de vacanţă pentru 2015

Foto: http://www.stumbleupon.com/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.