“Sibiu by Eventya”, o nouă aplicație mobilă dedicată sibienilor  “Sibiu by Eventya”, o nouă aplicație mobilă dedicată sibienilor 
Aplicația mobilă “Sibiu by Eventya” este adresată tuturor sibienilor care au nevoie de un instrument simplu, rapid și comod care să îi ajute să... “Sibiu by Eventya”, o nouă aplicație mobilă dedicată sibienilor 

Aplicația mobilă Sibiu by Eventyaeste adresată tuturor sibienilor care au nevoie de un instrument simplu, rapid și comod care să îi ajute să afle în orice moment toate informațiile de interes din orașul lor. Sibiu by Eventya poate fi descărcată gratuit atât pe iOS, cât și pe Android. 

La un an și jumătate după ce au furnizat aplicația “Sibiu City App” Primăriei Muncipiului Sibiu, cu scopul de a promova Sibiul ca zonă turistică și centru cultural, Eventya a lansat oficial o aplicație mobilă disponibilă pe iOS și Android dedicată sibienilor.

Aplicația Sibiu by Eventya este concepută pentru a fi un instrument simplu, rapid și comod pe care sibienii îl pot folosi în orice moment pentru a afla toate informațiile de care au nevoie: de la cele mai “cool” evenimente și locații din oraș, până la servicii, locuri de recreere din apropierea Sibiului și bussiness-uri din diferite domenii.

Fie că vor să afle ce spectacole sau concerte au loc în weekend ori au nevoie să găsească cel mai apropiat service auto, “Sibiu by Eventya” pune la dispoziție sibienilor, într-un mod practic, informații din toate domeniile de interes din oraș. Conținutul este structurat pe categorii, așa încât fiecare utilizator care și-a descărcat gratuit aplicația are posibilitatea să caute exact informațiile care îl interesează dintr-un anumit domeniu.

Printre categoriile incluse în aplicația mobilă “Sibiu by Eventya” se numără: “Evenimente”, ”Locații”, “Sănătate”, “Frumusețe & Sport”, “Copii”, “Servicii” și “Transport”, fiecare domeniu fiind împărțit la rândul său în subcategorii individualizate, precum: “Spectacole”, “Filme”, “Concerte”(Evenimente), “Cabinete Stomatologice” (Sănătate), “Spălătorii auto”, “Vulcanizare”, “Servicii publice” (Servicii) sau “Închirieri auto” , “Companii de taxi”(Transport).

Această aplicație dedicată Sibiului face parte din sistemul informațional Eventya, o platformă digitală care are ca scop informarea rapidă și comodă a celor care locuiesc în orașe, despre locațiile, serviciile și evenimentele din proximitatea lor. Aplicațiile Eventya iOS și Android sunt disponibile gratuit.

“Sibiu by Eventya” este dezvoltată de firma sibiană iConsult sub îndrumarea lui Ionuţ Munteanu (CEO Eventya) și Andrei Luca (CTO & Managing Partner). Platforma digitală Eventya rulează deja și pentru alte orașe din România (Cluj-Napoca și Timișoara), prin aplicațiile Cluj City App (aplicația oficială a municipiului Cluj-Napoca) și Timișoara City App.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.