Jedi, SkyHook, Tyrant, Hazard, Valiant și Paintball = Canyon Gaming Jedi, SkyHook, Tyrant, Hazard, Valiant și Paintball = Canyon Gaming
Fiecare varsta are jocurile ei specifice. Cu totii am incercat cel putin un joc, fie ca vorbim de jocuri pe mobil, computer sau console.... Jedi, SkyHook, Tyrant, Hazard, Valiant și Paintball = Canyon Gaming

Fiecare varsta are jocurile ei specifice. Cu totii am incercat cel putin un joc, fie ca vorbim de jocuri pe mobil, computer sau console. Jocurile te ajuta sa-ti dezvolti imaginatia, sa iesi din rutina de zi cu zi si sa descoperi lumi noi. Ca sa castigi ai nevoie de ajutoare de nadeje. Asa a aparut Canyon Gaming.

Noua gama de produse este conceputa conform celor mai inalte standarde de calitate europeana si se remarca prin designul exclusivist si ergonomic. Produsele se potrivesc perfect atat jucatorilor profesionisti cat si celor incepatori, care-si doresc un produs de calitate la pret atractiv. Gama cuprinde 5 modele de mousi: Jedi, SkyHook, Tyrant, Hazard si Paintball.

Vedeta este mouseul Hazard care reprezinta combinatia perfecta dintre tehnologie si design. Sapte butoane programabile, memorie proprie de 64k, forma simetrica, senzor optic cu rezolutie maxima de 3500DPI, frecventa de 1000 HZ si acceleratie de 20g, potrivit atat pentru dreptaci cat si pentru stangaci si confortabil de utilizat pentru o perioada lunga de timp.

Gama de tastaturi cuprinde doua modele: Hazard si Valiant. Butoane programabile, baza cauciucata pentru fixare perfecta, taste luminoase, multimedia control, suport pentru incheietura mainii, timp de raspuns rapid (4ms in loc de 8 ms), posibilitatea de a bloca tasta Windows, design modern, iata doar cateva dintre caracteristicile noilor produse.

Produsele sunt disponibile in magazinele de specialitate la preturi pornind de la 49 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.