Gadget Trends: Satellite Radius 15 by Toshiba, utilizare în cinci moduri diferite Gadget Trends: Satellite Radius 15 by Toshiba, utilizare în cinci moduri diferite
Toshiba a lansat laptopul convertibil de 39.6 cm (15.6”) – Satellite Radius 15. Construit pentru a profita la maxim de caracteristicile oferite de Windows... Gadget Trends: Satellite Radius 15 by Toshiba, utilizare în cinci moduri diferite

Toshiba a lansat laptopul convertibil de 39.6 cm (15.6”) – Satellite Radius 15. Construit pentru a profita la maxim de caracteristicile oferite de Windows 10, acest convertibil cu ecran pliabil la 360 de grade permite utilizatorilor să aleagă între cinci moduri diferite de utilizare pentru a beneficia de dispozitivul perfect, în orice situație. Design-ul de tip flip-and-fold face posibilă utilizarea convenabilă în orice moment, oferind productivitate și îndemânare la jocuri, pe parcursul întregii zile.

Cu posibilitate de utilizare în cinci moduri diferite, Satellite Radius 15 asigură întreaga flexibilitate și versatilitate de care utilizatorii ar putea avea nevoie, fie că fac browsing media în modul tabletă, că afișează pe ecran ultimul raport în modul prezentare, că se distrează cu prietenii în modul audiență, utilizează laptopul în stil tradițional sau partajează conținut unui grup de utilizatori cu ajutorul funcției table top la 180 de grade.

Cu un design elegant datorită finisajului din aluminiu periat Satin Gold, Satellite Radius 15 are un șasiu subțire, cu o grosime de doar 20.1 mm. Durata de viață a bateriei de peste 7[1] ore oferă funcționare pentru o întreagă zi de muncă, în timp ce tastatura iluminată, perfectă pentru condiții de iluminare redusă cum ar fi zborurile nocturne, lărgește varietatea de scenarii în care Satellite Radius 15 poate fi utilizat.

Sat_Radius15_P50W-C_FullProd_360degree_rotation_Mar2015

Performanță și utilizare facilă

Satellite Radius 15 este echipat cu procesoare până la Intel® Core™ i5 din a 5-a generație, combinate cu plăci grafice Intel® HD 5500, pentru ca utilizatorii să beneficieze de performanțe fluide, indiferent dacă fac multi-tasking sau se bucură de cele mai noi lucruri în materie de divertisment.

Satellite Radius 15 are Windows 8.1 pre-instalat, în timp ce Windows 10 va fi disponibil prin upgrade[2] gratuit, după lansare. Construit pentru a beneficia la maxim de platforma Windows 10, acest model include hardware și componente ce asigură performanțe fluide, precum și microfon dual pentru a profita la maxim de experiența Cortana[3], cu capturi clare de voce și buton special pentru acces rapid. Cortana ajunge să cunoască preferințele utilizatorilor săi și îi ajută la organizarea activităților curente prin oferirea de recomandări relevante cum ar fi starea traficului și a vremii, acces rapid la informații sau remindere importante.

Divertisment îmbunătățit

Ecranul tactil Full HD IPS asigură unghiuri largi de vizualizare pentru multi-task, creare de conținut sau cele mai recente jocuri, cu imagini vibrante ce surprind orice detaliu. Pentru a completa experiența de divertisment, Satellite Radius 15 oferă calitate audio impresionantă prin intermediul combinației între difuzoarele stereo harman kardon® și tehnologia DTS Sound cu claritate și acuratețe audio ideale pentru a asculta muzică sau a viziona cele mai noi filme.

Utilizatorii se pot bucura de divertisment la o scară și mai mare atunci când se relaxează acasă, cu ajutorul portului HDMI® ce suportă redare Ultra HD 4K, pentru a oferi un nou nivel de imersiune și claritate pe ecranele compatibile. Opțiunile de conectivitate ale Satellite Radius 15 se extind la un cititor multi-card ce suportă SD UHS-I, pentru descărcare ultra-rapidă a fișierelor mari, precum și două porturi USB 3.0, inclusiv unul cu Sleep-and-Charge.

Tehnologiile Wireless Display sunt incluse, pentru partajare ușoară pe ecrane mai mari fără nevoie de cabluri suplimentare. Cu un spațiu de stocare ce poate varia între până la 256 GB SSD, 1 TB SSHD sau 2 TB HDD, utilizatorii pot decide asupra combinației drive și a capacității de stocare ce li se potrivește.

Satellite Radius 15 va fi disponibil în România începând cu al treilea trimestru al anului 2015.

Sat_Radius15_P50W-C_FullProd_laptop_mode_Mar2015_06

Toshiba Satellite Radius 15:

 • Ecran: 39.6 cm (15.6”) Full HD (1920 x 1080) IPS, 300 NIT, LED
 • Procesoare: 5th gen Intel® CoreTM i5
 • Grafică: Intel® HD Graphics 5500
 • SSD/HDD: până la 256GB SSD, 1TB SSHD sau 2TB HDD
 • Memorie: 16 GB DDR3L
 • Conectivitate: 3 x porturi USB inclusiv 1 x Sleep and Charge, 1 x ieșire HDMI® cu suport Ultra HD 4k, 2-în-1 SD/MMC slot cu suport UHS-I, tehnologii de wireless display, Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Bluetooth®0
 • Comunicații: Dual mics cu cameră web HD
 • Audio: difuzoare stereo harman kardon® cu tehnologie audio DTS Sound
 • OS: Windows 8.1 pre-instalat, Windows 10 disponibil prin upgrade gratuit la lansare
 • Durata de viață a bateriei: până la 7 ore,40 minute1
 • Culoare: Satin Gold cu finisaj aluminiu periat
 • Greutate: până la 2.25 kg
 • Dimensiune: 379.5 x 244.9 x 20.1 mm

————————————————————-

[1] Până la 7 ore, 40 minute – pe baza MobileMark 2014

[2] Windows 8.1 pre-instalat – upgrade gratuit la Windows 10 când va fi disponibil, pentru primul de disponibilitate. Vizitează windows.com/windows10upgrade pentru mai multe detalii.

[3] Disponibilitatea Cortana este în funcție de fiecare piață, experiența diferă în funcție de aceasta.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.