Ce noutati aduce Blue Air in orarul de iarna 2015-2016? Ce noutati aduce Blue Air in orarul de iarna 2015-2016?
Operatorul de transport aerian Blue Air, una dintre cele mai importante companii de profil de pe piata locala,  a dat startul programului de iarna... Ce noutati aduce Blue Air in orarul de iarna 2015-2016?

Operatorul de transport aerian Blue Air, una dintre cele mai importante companii de profil de pe piata locala,  a dat startul programului de iarna 2015/ 2016, cu preturi foarte bune pentru toate destinatiile europene din portofoliu.

 Pentru a beneficia de cele mai bune tarife, pasagerii Blue Air isi pot planifica deja zborurile din perioada 25 octombrie 2015 – 26 martie 2016.

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 27,99 euro/segment  (in pret sunt incluse taxele de aeroport, insa locurile sunt limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3.000 de agentii partenere.

Blue Air opereaza in prezent 38 de rute europene, cu plecari din Bucuresti, Bacau, Sibiu, Torino (Caselle) si Larnaca.

Blue Air - Orar Iarna 2015-2016

„Asa cum v-am obisnuit, destinatiile alese pentru acest sezon sunt special studiate sa vina in intampinarea pasagerilor care se deplaseaza in interes profesional, personal sau turistic si toate aceste rute sunt disponibile la cele mai bune tarife, in deplina transparenta. Ca urmare a succesului inregistrat de rutele operate din cele doua baze externe (Larnaca si Torino), acestea vor continua si pe durata programului de iarna 2015/ 2016. In ceea ce priveste flota, Blue Air opereaza in prezent 15 aeronave moderne de tip Boeing 737 seriile 300, 400, 500, 700 si 800, cu capacitati intre 126 si 189 de locuri. In scurt timp noi destinatii si servicii vor fi comunicate prin canalele specifice, respectiv www.blueairweb.com, mediile sociale si newsletter”, a declarat Gheorghe Racaru, directorul general al Blue Air.

Destinatii operate de Blue Air:

  • din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
  • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino
  • din Sibiu: Stuttgart
  • din Constanta: Milano (Bergamo)
  • din Larnaca: Atena, Salonic
  • din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.