Wizz zboară din Chișinău către Londra și Bologna Wizz zboară din Chișinău către Londra și Bologna
Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de transport aerian low cost din Europa Centrală și de Est, lansează noi rute din Chișinău... Wizz zboară din Chișinău către Londra și Bologna

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de transport aerian low cost din Europa Centrală și de Est, lansează noi rute din Chișinău spre Bologna și spre Londra.

Biletele pentru ambele destinații vor fi disponibile începând cu 16 iunie pe site-ul transportatorului.

Zborurile din Chișinău spre Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi încep pe 30 septembrie și vor fi operate inițial miercurea și duminica. Zborurile din Chișinău spre Aeroportul Londra Luton vor demara pe 27 octombrie și vor fi operate marțea, joia și sâmbăta. Wizz Air oferă deja zboruri cunoscute din capitala Moldovei spre aeroporturi cum ar fi Roma Ciampino, Veneția Treviso și Milano Bergamo.

“Pe măsură ce tarifele scăzute Wizz Air devin din ce în ce mai populare, cererea pasagerilor pentru călătorii din și spre Chișinău este în creștere. Observăm mai multe tipuri de pasageri care profită de zborurile noastre dintre Moldova și Italia, inclusiv turiști și oameni care călătoresc în scop de afaceri, și ne bucurăm că luăm parte la dezvoltarea Moldovei ca destinație turistică. Londra are un potențial major pentru a oferi călători spre Moldova, în scop turistic sau de afaceri, dar și ca destinație. Considerăm aceste noi rute ca un semn de soliditate pentru Chișinău”, a declarat Daniel Carvalho, purtător de cuvânt Wizz Air.

RUTE NOI WIZZ AIR DIN CHIȘINĂU CE POT FI REZERVATE DIN 16 IUNIE:

Destinație Zile de operare Dată de începere Tarife de la*:
Bologna miercuri, duminică 30 septembrie €39.99
Londra Luton marți, joi, sâmbătă 27 octombrie €49.99

*Tarif pentru un singur zbor, taxe aplicabile și 1 bagaj mic de cabină.

Wizz Air operează o flotă de 60 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigură legătura între 112 destinaţii din 38 de ţări. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.