Cum arată turnul de sunete Fidelio Cum arată turnul de sunete Fidelio
Sunteți fideli sunetului de calitate? Atunci sistemele audio Philips Fidelio DTM9030 și DTM5096, aduse în România de Gibson Innovations, sunt exact ceea ce aveți... Cum arată turnul de sunete Fidelio

Sunteți fideli sunetului de calitate? Atunci sistemele audio Philips Fidelio DTM9030 și DTM5096, aduse în România de Gibson Innovations, sunt exact ceea ce aveți nevoie. Acestea au un design elegant și sunt capabile să ofere atât sunetul la calitate Fidelio, cât și conectivitate extinsă cu majoritatea dispozitivelor portabile sau cu aproape orice altă sursă de redare.

Pentru performanțe acustice deosebite, fără vibrații, cu un sunet cât mai clar și mai bogat, echipa de proiectare a ales lemnul pentru construcția ambelor sisteme Fidelio. Designul de tip ”turn”, compact și minimalist, sporește eleganța, fără să facă vreun compromis în ceea ce privește sunetul redat.

Noile sisteme Philips sunt impecabil lucrate, fiind finisate cu un lac lucios și cu aluminiu, astfel că pot fi amplasate fără reținere, chiar și într-o amenajare interioară cu pretenții. La interior, lemnul este perfect tratat pentru a crea un mediu optim de propagare a undelor. De asemenea, tehnologii digitale de ultimă generație asigură crearea unui sunet de cea mai bună calitate, pentru audiții muzicale desăvârșite.

Philips Fidelio DTM9030 - 3

Modelul Philips Fidelio DTM9030 este compus din două boxe turn de podea, cu o putere totală de 2x80W RMS, fiind dedicat celor care vor să se bucure de un sunet rafinat și clar, cu un volum acustic optim. Permite redarea muzicii din aproape orice sursă audio, portabilă sau nu.

Dispune de tehnologie Bluetooth și aptX, de clasicul CD-player, dar și de o conexiune USB, port auxiliar de 3.5mm și radio FM Stereo. Prin intermediul CD-player-ului sau portului USB pot fi redate și fișiere multimedia în format MP3 sau WMA. În plus, are andocare duală (Lightning și pe 30 de pini) pentru ascultarea colecțiilor de muzică și de pe un iPod sau un iPhone. Sistemul de andocare permite și încărcarea dispozitivelor Apple conectate.

Adepții stilului minimalist vor prefera cu siguranță modelul Philips Fidelio DTM5096, un sistem audio 3.1 tip turn și cu subwoofer încorporat. Cu o putere totală de 200W RMS, acesta este un sistem complet și performant, de nouă generație, capabil să asigure ascultarea ritmurilor preferate din aproape orice sursă audio.

Integrează tehnologie wireless Bluetooth cu AptX, are CD-player și port USB, ambele compatibile MP3/WMA, port de intrare auxiliar de 3.5mm, radio FM Stereo, dar și andocare duală pentru conectarea produselor Apple iPod/iPhone/Ipad. Are un afișaj care poate indica ora exactă și funcție de ceas deșteptător.

Calitatea sunetului Fidelio

Special concepute pentru iubitorii de sunet, produsele din gama Philips Fidelio se bazează pe premisa că, dacă apreciați cu adevărat calitatea experienței audio, fiecare detaliu sonor contează. Prin urmare, fie că este vorba despre melodia preferată sau de coloana sonoră a unui film, experiența audiției trebuie să fie deplină, cu toate nuanțele și detaliile cuprinse în procesul creativ al artistului.

Gama Philips Fidelio conține produse audio premium – de la căști la sisteme home cinema – care oferă o calitate excepțională a sunetului, dar și funcționalități de conectivitate extinse.

Sunetul redat pe un dispozitiv Philips Fidelio este natural și dinamic, cu detalii clare, este un sunet cald și surprinzător de puternic în raport cu dimensiunile produselor. Pentru a completa calitatea sunetului distinct, designul produselor Fidelio denotă eleganță, echilibrând balanța dintre stil și performanță.

Prețuri*:

Sistem Philips Fidelio DTM9030 – 3739 RON

Sistem Philips Fidelio DTM5096 –  2549 RON

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.