Oscarurile industriei de VideoChat s-au desfasurat la Mamaia Oscarurile industriei de VideoChat s-au desfasurat la Mamaia
In saptamana recent incheiata s-a desfasurat la Mamaia un eveniment de talie mondiala pentru industria de videochat. AW Awards a gazduit pe litoralul romanesc,... Oscarurile industriei de VideoChat s-au desfasurat la Mamaia

In saptamana recent incheiata s-a desfasurat la Mamaia un eveniment de talie mondiala pentru industria de videochat. AW Awards a gazduit pe litoralul romanesc, la hotel Iaki, oameni de afaceri din intreaga lume si o serie de modele de top din industria de videochat (Live Cam).

Studio 20 a fost marele castigator al acestei editii de „Oscar” al Live Cam-ului mondial cu trei premii: unul pentru „Emerging Studio”, iar celelalte pentru doua modele cu mare succes la public pe site-ul Jasmin.com: Emma Wild si Zeya Brunette. Cele doua au castigat distinctia suprema in industrie la categoria Best Fetish Model si Best Video Teaser.

DeviousAngelEmma Wild si Zeya Brunette se alatura unei alte vedete a Studio 20, distinsa si ea la nivel mondial, Devious Angel. Romanca a primit premiul pentru „Best Live Cam Performance” in ianuarie, la o gala similara desfasurata in Barcelona.

100 de mii de romance pe Jasmin.com

„Nu e o spurpriza pentru cei din industrie faptul ca Romania a gazduit un astfel de eveniment. Din datele Jasmin.com aflam ca sunt peste 100 de mii de modele din Romania in industria LiveCam. Noi suntem insa studioul cu cele mai multe modele premiate, asta pentru ca avem o baza sanatoasa de recrutare, formare si consilere a modelelor,iar target-ul nostru este pentru zona Glamour și nu cea Adult” declara Robert Vanderty, manager Studio 20.

EmmaWCine a venit la Mamaia

La evenimentul din Mamaia au fost prezenti in total peste 500 participanti de pe toate continentele. Organizatorii au declarat ca „fiecare industrie are un eveniment in care cei mai buni sunt premiati.

Daca industria de film are Globurile de Aur, Cannes-ul etc., industria Live Cam-ului a decis ca are nevoie de o gala echivalenta. Așa s-a nascut AW Awards. In cadrul galei de la Mamaia au fost decernate premii pentru 21 de categorii, dar si alte premii speciale”.

 • Studio videochat

  08/09/2015 #1 Author

  Felicitari fetelor, care au muncit enorm pentru astfel de performante. Probabil oamenii cred ca videochatul este floare la ureche, insa iti trebuie multa putere de munca si rezistenta pentru a face aceasta meserie pe termen lung.

  Reply

 • Otilia

  03/01/2018 #2 Author

  Cele care au ajuns sa fie recunoscute la nivel international este tocmai datorita faptului ca se implica in activitatea pe care o desfasoara. Felicitari!

  Reply

 • Gabriela

  21/09/2018 #3 Author

  Felicitari! Stii ca munca ta este apreciata, cand ajungi sa fii recunoscuta international. Nu este usor sa lucrezi in domeniul videochatului.

  Reply

 • Felicia

  22/10/2018 #4 Author

  Felicitari! Cand munca este rasplatita prin premii atat de importante, este clar ca modele s-au implicat foarte mult si au muncit din greu pentru a ajunge aici.

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.