IKEA deschide al doilea magazin din România IKEA deschide al doilea magazin din România
Compania IKEA România a cumpărat vineri, 12 iunie 2015, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin IKEA din România. „Acest pas este rezultatul eforturilor... IKEA deschide al doilea magazin din România

Compania IKEA România a cumpărat vineri, 12 iunie 2015, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin IKEA din România.

Acest pas este rezultatul eforturilor susţinute ale întregii echipe IKEA România, în special ale colegilor din departamentul ce se ocupă de dezvoltare. Și, cum zice o vorbă a noastră în IKEA: mai avem încă multe de făcut”, a declarat Cornel Oprişan, Retail Manager IKEA România.

Terenul are o suprafaţă de aproximativ 13,7 hectare şi este situat în Bucureşti, Sectorul 3, pe Bulevardul Pallady, nr. 57. Valoarea achiziției este confidențială, potrivit contractului încheiat vineri.

Așa cum am mai spus, în mai multe orașe mari din România există potențial ridicat pentru a deschide magazine IKEA. În același timp, magazinul existent în București primește în prezent un număr foarte mare de vizitatori, ceea ce poate afecta uneori percepția lor asupra experienței din timpul cumpărăturilor sau este prea departe de unii locuitori din București, care aleg să nu ne mai viziteze din acest motiv. De aceea, am decis să deschidem al doilea magazin tot în București, într-o zonă care oferă acces mai larg către rețeaua de transport în comun bucureștenilor din zonele mai îndepărtate”, a adăugat Retail Manager-ul IKEA România

Reprezentantul companiei susâine că IKEA nu se va opri aici. Găsirea celui mai potrivit teren în alte localități rămâne pe lista noastră de priorități. Pentru locuitorii din țară, până la deschiderea unor noi magazine, am pus la dispoziție încă din vara anului trecut noul serviciu IKEA Comenzi Online, prin care pot comanda pe website-ul nostru produse IKEA, care le vor fi livrate acasă în termen de doar câteva zile”, conchide  Cornel Oprişan.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.