Google vrea să ne ajute să găsim smartphone-ul potrivit Google vrea să ne ajute să găsim smartphone-ul potrivit
Gigantul tech Google, compania care controlează cel mai important motor de căutare al lumii și software-ul Android, și-a propus să vină în ajutorul consumatorilor... Google vrea să ne ajute să găsim smartphone-ul potrivit

Gigantul tech Google, compania care controlează cel mai important motor de căutare al lumii și software-ul Android, și-a propus să vină în ajutorul consumatorilor care nu sunt foarte siguri ce telefon smart ar fi cel mai potrivit pentru nevoile lor zilnice.

Astfel, potrivit informațiilor Forbes, Google a lansat un instrument nou, denumit “Which Phone” (“Ce telefon)”, prin care vrea să ajute clienții actuali care vor să-și schimbe telefonul, precum și potențialii clienți, să găsească cele mai bune smartphone-uri. Bineînțeles, cu Android.

Astfel, cei care doresc să utilizeze acest serviciu trebuie să răspundă la niște întrebări scurte despre ceea ce își doresc de la un telefon mobile smart, Google venind la final cu o serie de propuneri de smartphone-uri.

În esență, la început “Which Phone” îi întreabă pe utilizatori, de exemplu, dacă îl folosesc pentru fotografii multe și bune, pentru social media, pentru navigarea pe internet, pentru hărți, videoclipuri sau doar pentru vorbit. Odată ce selectați domeniile de interes, veți fi întrebați cât timp petreceți, în medie, pe device-urile smart și cât de important este design-ul unui telefon pentru voi.

În funcție de alegeri, tool-ul vine cu câteva propuneri de telefoane, ale căror specificații sunt alăturate pentru a avea o imagine mai bună asupra opțiunilor (în funcție de alegerile mele – am bifat un interes pentru foto, browsing, social media, și voce – Android Which Phone mi-a recomandat un LG G4, un Motorola Droid Turbo și un Nexus 6).

Noul tool al Google este foarte interesant, fiind un real ajutor pentru cei care își doresc un telefon nou dar care nu știu care ar fi cea mai bună opțiune în funcție de nevoile lor. Which Phone scutește câteva zeci bune de minute de căutare pe diverse site-uri strângând la un loc cele mai relevante informații ne pot ajuta să facem o achiziție utilă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.