Ubisoft Romania: 300 joburi disponibile, noi beneficii pentru angajați și un sediu extins – GALERIE Foto Ubisoft Romania: 300 joburi disponibile, noi beneficii pentru angajați și un sediu extins – GALERIE Foto
Ubisoft, unul dintre cei mai mari jucători din piața locală de dezvoltare de jocuri video, continuă dezvoltarea în România. Compania și-a extins sediul cu... Ubisoft Romania: 300 joburi disponibile, noi beneficii pentru angajați și un sediu extins – GALERIE Foto

Ubisoft, unul dintre cei mai mari jucători din piața locală de dezvoltare de jocuri video, continuă dezvoltarea în România. Compania și-a extins sediul cu o nouă clădire, creând un spațiu generos pentru cei peste 1,200 angajați. Mai mult, studioul oferă 300 noi poziții, introduce un nou beneficiu pentru angajați și diversifică inițiativele educaționale adresate studenților și tinerilor profesioniști, cu noi programe care să-i pregatească pentru o viitoare carieră în dezvoltarea jocurilor video.

În departamentul Producție, cele mai căutate profile sunt cele de programator, game designer și level designer. În departamentul IT, ce creează și menține buna funcționare a aplicațiilor și sistemelor informatice, sunt disponibile 10 familii de job-uri, cu focus pe poziții ca PHP Developer, Solutions Arhitect, .net Arhitect, Linux System Administrator sau BI Developer. Cei care aleg departamentul Quality Control trebuie să aibă atenție sporită la detalii pentru a le asigura utilizatorilor cea mai bună experiență de gaming.

Astfel, Ubisoft caută profesioniști pasionați de industria jocurilor video și IT, cu abilități de programare în C/C++, PHP, .NET, SQL server, creativi și dornici să facă parte din echipe ingenioase.

Pentru a le oferi un mediu de lucru cât mai plăcut și relaxant, cu ocazia extinderii companiei, Ubisoft a inaugurat o nouă clădire de birouri, cu un design dinamic, ce are ca scop încurajarea creativității și a non conformismului specifice industriei jocurilor video.

Mai mult, din luna aprilie, Ubisoft a introdus un nou tip de beneficiu pentru angajați – pensia privata. Pentru aceștia compania contribuie cu o sumă fixă lunar, suplimentar pensiei din sistemul public.

Printre facilitățile pe care Ubisoft le oferă angajaților se numără accesul la servicii medicale, sala de fitness cu clase de aerobic și kick box, sala de relaxare cu ping-pong, fuseball sau darts, masaj, biciclete, traininguri specializate sau sesiuni de dezvoltare personală.

Totodată, Ubisoft continuă inițiativele educaționale prin programe practice ce oferă studenților și tinerilor profesioniști șansa să-și transforme pasiunea pentru gaming și IT în carieră. Aceștia se pot înscrie la programele de internship într-unul din departamentele de Producție sau IT, la programul Diplodocus pentru realizarea lucrării de licență sau Graduate Program ce vizează tinerii cu un potențial rapid de creștere, întegrându-i într-o platformă internațională de training.

Mai multe informații despre oportunitățile de carieră în cadrul Ubisoft sunt disponibile aici: https://goo.gl/krVQCp și pe pagina de Facebook Ubisoft Romania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.