O studenta din Timisoara printre cei 35 de semifinalisti ai Design Lab 2015 O studenta din Timisoara printre cei 35 de semifinalisti ai Design Lab 2015
Electrolux a anuntat astazi cei 35 de semifinalisti ai competitiei international Design Lab 2015. Cinci dintre proiectele inscrise in top 100 s-au calificat cu... O studenta din Timisoara printre cei 35 de semifinalisti ai Design Lab 2015

Electrolux a anuntat astazi cei 35 de semifinalisti ai competitiei international Design Lab 2015. Cinci dintre proiectele inscrise in top 100 s-au calificat cu ajutorul votului public, iar celelalte 30 au fost selectate de catre expertii Electrolux. Toate conceptele sunt acum disponibile pe website-ul competitiei, www.electroluxdesignlab.com.

In 2015 – la a 13-a editie – tema competitiei este „Healthy Happy Kids”, iar juriul cauta sa vada idei inovatoare pentru produse, accesorii, consumabile si servicii in trei zone de interes: Gatit, Ingrijirea Textilelor și Purificarea Aerului.

Thomas Johansson, Director de Design si unul dintre expertii Electrolux declara: „Conceptele din semifinalele Design Lab 2015 sunt originale, inovatoare si ne-au stimulat imaginatia. Studentii au primit acum feedback din partea expertilor si un nou brief pentru a-si dezvolta mai departe ideile. Ca intotdeauna, ne face placere sa urmarim acest proces online si sa deschidem un dialog cu semifinalistii. In anii trecuti, am vazut cum ideile bune s-au transformat in propuneri extraordinare adresate consumatorului.”

YoYo-Air-4

YoYoAir – Proiectul finalist al Adelinei Tripon

Proiectul Adelinei Tripon, studenta la Universitatea de Vest din Timisoara, se numeste YoYoAir. Acesta este un purificator de aer alimentat cu energie solara, ce poate fi folosit atat precum o jucarie YoYo, timp in care se incarca, dar si drept purificator de aer capabil sa identifice zonele cu mirosuri neplacute si sa le elimine.

Etapa urmatoare

In functie de dezvoltarea conceptelor pentru etapa urmatoare, 6 finalisti vor fi alesi de catre expertii Electrolux. Acestia vor fi anuntati pe www.electroluxdesignlab.com pe 15 septembrie.

Cele 35 de proiecte din semifinalele Electrolux Design Lab 2015 sunt:

– Pure Life – Argentina

– Echodream – Brazilia

– Weaver – Brazil

– Bioprinter – Chile

– GUT – Columbia

– Chavua – Republica Ceha

– ButtonLab – Republica Ceha

– Fum-e – Finlanda

– Flows – Franta,

– Magic Wand – Ungaria

– The Classroom of the Future – Ungaria

– HP+ – India

– Imaginarium – Indonezia

– Foody – Italia

– Q.H – Korea de Sud

– Uggla – Korea de Sud

– Sleep-D – Korea de Sud

– Air-Shield – Lituania

– BUD – Lituania

– Airy Leaf – Lituania

– VORIS – Mexic

– Magic Sphere – Peru

– Kitchen Wizard – Polonia

– Cleanspire –  Polonia

– Symbiosis – Portugalia

– YoYoAir  – Romania

– Plato – Rusia

– Electrolux Engage – Suedia

– Floud – Slovacia

– KickAir – Spania

– Shake Your Air – Taiwan

– Dorian – Turcia

– LINK – Ucraina

– Electrolux Hub – Regatul Unit al Marii Britanii

– Bloom – Regatul Unit al Marii Britanii

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.