Wizz Air zboară din Cluj spre Dubai Wizz Air zboară din Cluj spre Dubai
Operatorul de transport aerian Wizz Air, una dintre cele mai mari companii low-cost din Europa Centrală și de Est,  va adăuga o nouă rută... Wizz Air zboară din Cluj spre Dubai

Operatorul de transport aerian Wizz Air, una dintre cele mai mari companii low-cost din Europa Centrală și de Est,  va adăuga o nouă rută în portofoliu de la baza sa din Cluj-Napoca.

Astfel, începând din 19 decembrie, Wizz va opera două zboruri pe săptămână, marțea și sâmbăta, din Cluj-Napoca către Dubai World Central Airport. Wizz Air a fost prima companie aeriană care a operat zboruri către Dubai World Central în 2013. Aeroportul a fost conceput pentru a deveni principalul centru de aviație din regiune și este prognozat să devină unul dintre cele mai tranzitate aeroporturi din lume în următorii zece ani.

Cu acest nou serviciu, Wizz oferă în total 93 rute către 42 destinații din 15 de țări, de pe opt aeroporturi din România, cu două rute care conectează acum România de Emiratele Arabe Unite. Biletele pe noua rută Wizz Air către Dubai vor fi puse în vânzare începând de astăzi și pot fi rezervate pe wizzair.com începând de la 269 de lei (preț pe segment, cu toate taxele, cheltuielile obligatorii și un bagaj de cabină mic incluse).

“Suntem încântați să anunțăm o astfel de destinație interesantă pentru zborurile noastre din Cluj-Napoca. Noua rută către Dubai întărește poziția de lider de piață a WIZZ în România și consolidează oferta noastră de destinații de vacanță populare pentru clienții din Transilvania. Decizia de a crește oferta de servicii către Dubai din România vine ca urmare a rezultatelor bune de care ne-am bucurat cu ruta București-Dubai. Suntem siguri că acest nou serviciu va fi foarte bine primit de către clienții noștri, care se pot bucura de acum de o vacanță într-o destinație foarte populară pe tot parcursul anului”, a declarat Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al Wizz Air.

NOUA RUTĂ CLUJ-DUBAI

Zile Începând cu Tarife de la*
Marți, Sâmbătă 19 decembrie 269 LEI

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.