Tu cum ai grijă de pielea copilului tău în această vară? Tu cum ai grijă de pielea copilului tău în această vară?
Prietenul la nevoie se cunoaşte, iar în această vară prietenul cel mai bun al copilului tău va fi EcoBear, un ursuleț simpatic şi cu... Tu cum ai grijă de pielea copilului tău în această vară?

Prietenul la nevoie se cunoaşte, iar în această vară prietenul cel mai bun al copilului tău va fi EcoBear, un ursuleț simpatic şi cu adevărat special care în loc de fragi şi mure se hrăneşte cu raze UVA şi UVB. El este şi primul ursuleţ care devine ambasador al protecţiei solare în Țara copiilor cu mămici responsabile şi promite că micuţul tău se va bucura întreaga vară de soare pentru că ştie cele mai sigure metode pentru a-l proteja.  

După cum bine știți, expunerea moderată la soare este benefică pentru organism, contribuind la sinteza vitaminei D, în special la cei mici.

Protecția minimă față de efectele negative ale radiațiilor ultraviolete constă în evitarea expunerii în orele de vârf, îmbrăcămintea adecvată, dar și hidratarea intensivă.

EcoBear vă atrage atenţia însă că protecția sigură și de durată este oferită DOAR de produsele solare specializate, formulate cu filtre minerale fără nanoparticule.

Ursuleţul nostru recomandă mămicilor responsabile cremele de protecţie solară cu filtre minerale 100% naturale atunci când este vorba de copii și bebeluși, pentru că:

  • pachshotEficiența filtrelor minerale este imediată, iar micuţul se poate expune la soare chiar după aplicare
  • Protejează de întregul spectru de radiații UVA si UVB
  • Oferă siguranță absolută, fără reacții adverse și sunt excelent tolerate, inclusiv de copilaşii cu piele sensibilă
  • Sunt 100% naturale, ecologice, biodegradabile, respectând omul și natura (chiar şi ursuleţii)
  • Reflectă razele ultraviolete, acționând ca niște mici “oglinzi” la suprafața pielii; în acest mod, razele soarelui nu penetrează pielea deloc

EcoBear face echipă bună cu crema de plajă Eco Cosmetics de la Organik.ro, cel mai atractiv produs din piața de produse solare 100% naturale destinate copiilor: asigură o protecție ridicată UVA/UVB prin intermediul filtrelor minerale, este certificată organic (100% din totalul ingredientelor sunt naturale sau de origine naturală; 25,35% din totalul ingredientelor provin din agricultura organică) şi este ideal pentru pielea sensibilă a micuţilor.

Pentru toate mămicile responsabile, Eco Cosmetics vine cu un produs cu factor de protecţie solară 45+, asigurând o protecție optimă, sigură (100% naturală – certificată organic) şi economică.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.