Parenting: restaurante și terase pentru familii cu copii în București Parenting: restaurante și terase pentru familii cu copii în București
Unde se mai poate ieși cu copilul în București? Este întrebarea pe care mulți părinți și-o pun în fiecare weekend sau de fiecare dată... Parenting: restaurante și terase pentru familii cu copii în București

Unde se mai poate ieși cu copilul în București? Este întrebarea pe care mulți părinți și-o pun în fiecare weekend sau de fiecare dată când vor să se revadă la o terasa cu prietenii. 

Există în oraș restaurante child și baby friendly, cu loc de joacă și activități pentru copiii, iar dacă da,  care sunt cele mai bune sunt cele mai bune?

Pentru că se apropie vara, cei la BlueParty au pregătit o listă cu cele mai bune restaurante și terase din București unde puteți merge însoțiți de cei mici. “Am stat de vorbă cu comunitatea de părinți de pe Facebook, cu cei mai cunoscuți bloggeri de parenting din București, am cerut păreri și am facut o selecție a celor mai vizitate restaurante family friendly unde puteți merge împreună cu copiii”, spun reprezentanții BlueParty.

Astfel, ghidul cuprinde o hartă interactivă a locațiilor împărțite pe sectoare, lista localurilor care au spații amenajate special pentru copii, sau alte servicii speciale pentru copii, precum și fotografii, informații și date de contact.

“Am creat ghidul primind feedback de la părinți, care caută mereu locuri potrivite în care să petreacă timpul în familie. Harta va fi updatată constant cu noi locații family-friendly”, au precizat reprezentanții BlueParty.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.