Auto Trends: Goodyear echipează noul Jeep Renegade Auto Trends: Goodyear echipează noul Jeep Renegade
Pentru a veni cât mai mult în sprijinul combinației, cea mai bună din clasa sa, pe care o prezintă Jeep Renegade între capacitatea sa... Auto Trends: Goodyear echipează noul Jeep Renegade

Pentru a veni cât mai mult în sprijinul combinației, cea mai bună din clasa sa, pe care o prezintă Jeep Renegade între capacitatea sa off-road și cea legată de eficiența consumului de carburant, Jeep a aprobat anvelopa Goodyear EfficientGrip SUV (în dimensiunea: 215/65R16 98H) și anvelopa Goodyear Vector4Seasons (în dimensiunile: 215/60R17 96V LHD și 215/60R17 96V RHD) ca echipare pe acest model.

Jeep Renegade este primul model al mărcii din clasa mică de pe segmentul SUV  și este proiectat pentru a extinde marca la nivel global. Modelul este disponibil către consumatori într-o gamă variată de echipare — Sport, Longitude, Limited și Trailhawk.

“Suntem încântați să oferim anvelope care să se potrivească atât nevoilor on cât și off-road ale stilatului și energicului model Renegade. Gama EfficientGrip oferă o economie de carburant și distanțe de frânare excelente, în timp ce anvelopa Vector4Seasons oferă performanță pentru toată perioada anului cu o tracțiune excelentă pentru toate condițiile de drum”, a spus Alexis Bortoluzzi, Director Brand & Strategy Consumer EMEA.

_GoodyearEfficientGripSUV

“Ca și Jeep, Goodyear are o lungă și bogată moștenire și o lungă istorie în echiparea conducătorilor auto cu produse de care aceștia au nevoie ca ei să ajungă la următoarea lor destinație de aventură” a conchis Alexis.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.