Sodexo, parteneriat cu Mega Image, Carrefour și Profi pentru folosirea cardurilor de masă electronice Sodexo, parteneriat cu Mega Image, Carrefour și Profi pentru folosirea cardurilor de masă electronice
Sodexo, jucător de top pe piața românească a tichetelor, intră în parteneriat cu rețelele de magazine Carrefour, Mega Image și Profi, în cadrul cărora... Sodexo, parteneriat cu Mega Image, Carrefour și Profi pentru folosirea cardurilor de masă electronice

Sodexo, jucător de top pe piața românească a tichetelor, intră în parteneriat cu rețelele de magazine Carrefour, Mega Image și Profi, în cadrul cărora consumatorii vor putea utiliza cardurile de masă Gusto Pass.

Sodexo intenționează să fie printre primele companii emitente de carduri de masă, oferind astfel angajatorilor și angajaților acestora posibilitatea de a alege între tichete de masă în format electronic și cele pe hârtie.

Rețeaua noilor carduri de masă Sodexo Gusto Pass include deja peste 2.500 de unități de alimentație publică, acoperind peste 85% din teritoriul țării. Rețeaua de comercianți va fi extinsă constant, astfel că Sodexo va oferi în continuare cea mai mare rețea de afiliere atât pentru tichetele de masă pe suport de hârtie, cât și pentru cele emise pe card, menținându-și poziția de lider național, așa cum a reușit în ultimii 16 ani, de când emite în România. În prezent, rețeaua de comercianți care acceptă tichetele de masă pe hârtie Gusto Pass include peste 66.500 de unități de retail.

„Cardurile de masă ajută la modernizarea sistemului de tichete valorice din România, oferindu-le companiilor și angajaților acestora posibilitatea de a alege soluția optimă pentru fiecare. Realizarea primelor parteneriate cu mari retaileri, precum Carrefour, Mega Image și Profi este o garanție a faptului că vom oferi cea mai mare rețea de comercianți pentru noul card de masă Gusto Pass”, declară Jean Istasse, CEO Sodexo România.

La nivel mondial, grupul Sodexo emite 65%-70% din volumele sale pe carduri. „Ne așteptăm ca tichetele de masă în format electronic să se bucure de real succes și în România, de aceea, sub conceptul «Tehnology for Humans», obiectivul nostru este să facem noua tehnologie cât mai simplă pentru consumatorii și clienții noștri corporate”, spune Jean Istasse.

Despre noile carduri Sodexo Gusto Pass

Tichetele de masă electronice sunt carduri dedicate exclusiv alocației individuale de hrană a angajaților și pot fi utilizate numai în acele unități de alimentație publică echipate să accepte carduri și care au contracte încheiate cu unitățile emitente.

Cardurile Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licența MasterCard, încorporează tehnologia chip&pin și sunt contactless. La momentul achitării alimentelor la comercianți, cardurile de masă vor fi debitate cu valoarea integrală a produselor cumpărate. Totodată, sumele cu care sunt alimentate cardurile de masă vor avea aceeași perioadă de validitate ca și tichetele de masă pe suport de hârtie. Valoarea nominală a tichetelor de masă, indiferent de suport, este de 9,41 lei, începând cu luna mai, în creștere de la 9,35 de lei.

Noile carduri de masă vin fără costuri suplimentare pentru angajați,  toate costurile cu tichetele de masă în format electronic fiind suportate de către angajatori.

Utilizatorii trebuie să țină minte faptul că acestea nu sunt carduri bancare, nu este permisă alimentarea cardului cu alte sume și nu este permisă retragerea de numerar.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.