New Trends: Polonezii de la Krüger&Matz readuc în prim-plan radio-ul New Trends: Polonezii de la Krüger&Matz readuc în prim-plan radio-ul
Pe lângă noutățile pregătite de Krüger&Matz în ultima perioadă, compania poloneză de IT&C îți diversifică gama de produse prin lansarea unor noi dispozitive performante:... New Trends: Polonezii de la Krüger&Matz readuc în prim-plan radio-ul

Pe lângă noutățile pregătite de Krüger&Matz în ultima perioadă, compania poloneză de IT&C îți diversifică gama de produse prin lansarea unor noi dispozitive performante: modele KM0812 și KM0813.

Radio-ul KM0812 este primul produs de acest fel din portofoliul Krüger&Matz și aduce numeroase avantaje utilizatorilor. Având o tehnologie de ultimă generație, dispozitivul poate recepționa mii de posturi din întreaga lume. Este practic, are un design minimalist și se încadrează perfect în orice decor.

Sistemul audio Kuger&Matz 0812Radio KM0812 cu internet este alegerea potrivită pentru pasionații de muzică, plictisiți de melodiile comerciale și care vor să-și extindă orizonturile în materie de muzică de calitate. Recepționarea a zeci de mii de stații de radio din toată lumea împacă toate gusturile, chiar și pe cele ale ascultătorilor critici.

Utilizatorii care vor să asculte un anumit post, trebuie doar să-l selecteze, introducând numele, regiunea și genul muzical. Totul se realizeză într-un mod simplu și cât se poate de rapid. În plus, datorită serverului UpnP, noul dispozitiv Krüger&Matz le oferă acestora oportunitatea de a asculta muzică direct din calculator.

Datorită numeroaselor funcții, KM0812 poate fi folosit și fără conexiune la internet. Aparatul permite utilizatorilor să recepționeze și posturi care folosesc tehnologia clasică (AM, FM), iar opțiunea AUX permite ascultarea playlist-ului preferat direct de pe telefon sau alte dispozitive externe.

KM0813, al doilea model de radio lansat de Krüger&Matz

Sistemul audio Kruger&Matz 0813Pentru cei care preferă soluțiile simple și practice, Krüger&Matz a venit în întampinarea lor și a creat modelul KM0813, un radio performant care dispune şi de opțiunea de alarmă.

Primul lucru care atrage cel mai mult atenția în ceea ce privește acest dispozitiv este ecranul mare, de o claritate ridicată, ale cărui luminozitate și contrast pot fi setate în funcție de preferințele fiecăruia. De asemenea, utilizatorii pot selecta sunetul alarmei, pot fi treziți fie cu melodia preferată, fie cu primele știri ale zilei.

În plus, designul minimalist și liniile elegante transformă radio-ul KM0813 într-un accesoriu potrivit oricărei încăperi și oricărui stil.

Sugestie preț de vânzare KM0812 – 379 RON, KM0813 – 79 RON

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.