Fiica Denisei Nechifor si a lui Adi Cristea sustine evenimentul caritabil pentru Kassandra Fiica Denisei Nechifor si a lui Adi Cristea sustine evenimentul caritabil pentru Kassandra
Fiica Denisei Nechifor, impreuna cu copiii unor vedete importante din Romania, defileaza in colectia sa de rochite, Rania by Hey Princess! Acestea pot fi... Fiica Denisei Nechifor si a lui Adi Cristea sustine evenimentul caritabil pentru Kassandra

Fiica Denisei Nechifor, impreuna cu copiii unor vedete importante din Romania, defileaza in colectia sa de rochite, Rania by Hey Princess! Acestea pot fi cumparat in scop caritabil pentru a 38 a operatie a Kasandrei Rotariu! Oana va sustine un recital live.

Fiica Denisei Nechifor si a lui Adrian Cristea s-a pregatit in acest an pentru Ziua Copilului intr-un mod cu totul diferit. Cu ocazia acestei zile speciale, Denisa i-a creat o colectie de rochite ce-i poarta numele.

Lansarea oficiala a brandului Rania by Hey Princess va avea loc miercuri, 3 iunie, ora 17.30-21.30, la Aristocrat Events Hall, in zona piscinei si terasei, in aer liber.

Evenimentul aduna laolalta copiii unor nume cunoscute din viata publica, mondena sau sportiva din capitala, o parte dintre acestia vor fi prezenti la eveniment  in calitate de modele, insa vine si cu un concept inedit, avand ca scop principal un caz umanitar.

Pentru atragerea de fonduri in scop caritabil, rochitele in care vor defila fetitele vedetelor vor putea fi cumparate (optional) de catre cei prezenti, iar sumele stranse vor merge catre Kassandra Rotariu, fiica adoptiva a celebrului fost fotbalist Iosif Rotariu, un copil greu incercat de soarta, care pana la varsta de 11 ani a fost nevoit sa efectueze nu mai putin de 37 de operatii.

Kassandra urmeaza sa efectueze a 38 a interventie chirurgicala, iar orice ajutor material este binevenit pentru micuta care lupta cu o ambitie fantastica, pentru a scapa de toate sechelele lasate de o bunica fara suflet.

In timp ce micile vedete vor defila, cantareata Oana Sarbu si Ana Maria, o eleva talentata care studiaza canto, vor sustine cate un mini-recital pentru copiii si pentru toti cei prezenti.

Printre persoanele publice invitate sau care isi vor admira fetitele defiland se numara: Denisa Nechifor, Adrian Cristea, Radu Buzaianu, Catalin Botezatu, Andrei Andrei, Pepe, Oana Roman, Mihai Budeanu (3 Sud-Est), Oana Sarbu, Diana Bisinicu, actrita Ani Cretu, Marcel Pavel, Ana-Maria Prodan Reghecampf, Roxana Iliescu, Stefan Stan, Brigitte Nastase, Simona Patruleasa, Monica Iagar, Ioana Tamas (Gabi Tamas), Cristina (Marius Nicolae), Ramona Lazuran, Adelina Pestritu, actrita Doinita Oancea, Alina Lauffer, Carmen Ciubotariu (sotia antrenorului Liviu Ciubotariu), Adriana Bahmuteanu, Luiza Sabbagh, Ioana Papadopol, Eniko Georgescu, Gratiela Duban, Ramona Olteanu, Silvia Ionita, Adina Bourceanu, Kamara, Adrian Artene, doctor Kasem, care s-a si oferit sa-i asigure Kassandrei orice operatie va avea nevoie pe viitor, dar care tine de chirurgia plastica.

Seara va continua cu un cocktail si un program de entertainment pentru copii, scopul fiind acela de a le face tuturor micutilor prezenti o zi cat mai frumoasa. Cei mici vor avea la dispozitie un candy-bar atractiv, tort, flori si baloane, plus alte surprize, pachete sau vouchere-cadou atat pentru copii, cat si pentru mamici (oferite de Guam Cosmetics, Indoa, Rubicon, Dr. Renert Gad, FiteXpress Studio, MR Peter, Only Fashion, Lex Guard, Petreceri Fantastice, Houston Dental Clinic, SLA Paris, FiteXpert, Tabya Eyelashes).

CAZUL KASSANDRA: Micuţa Kassandra suferă de osteomielită, o boală care afectează sistemul osos, şi a fost adoptată de soţii Rotariu după ce ea a fost maltratată de către bunica sa. La doar 4 ani, Kassandra a cunoscut deja partea urâtă a vieţii. Mama ei a abandonat-o şi a devenit povară pentru bunica în grija căreia a rămas. Fără milă, femeia a chinuit-o teribil: a zdrobit-o în bătaie până i-a rupt oasele, a ars-o cu ţigara şi aproape a lăsat-o să piară de foame.

Nu este primul soc de acest gen pentru Kassandra, care a trecut prin chinuri absolut inimaginabile până să fie adoptată şi prin nenumărate operaţii după aceea. Lupta fetitei continua, iar ea are nevoie in continuare de noi toti pentru a se putea bucura de frumuseţile copilăriei, precum alţi micuţi de vârsta ei. “Până acum, Kassandra a suferit deja 37 de operaţii, urmeaza a 38-a, aşa că acum nu-i mai e frică. Ea e cea care ne încurajează pe noi”, spune Dana Rotariu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.