O companie tech din China are sediu inspirat de nava Enterprise O companie tech din China are sediu inspirat de nava Enterprise
Nu doar giganții tech din Statele Unite visează și își realizează sedii impunătoare, care pot acomoda mii de angajați și care au un design... O companie tech din China are sediu inspirat de nava Enterprise

Nu doar giganții tech din Statele Unite visează și își realizează sedii impunătoare, care pot acomoda mii de angajați și care au un design ieșit din comun.

Chinezii nu se lasă mai prejos și, după ce în urmă cu o săptămână anunțau că se pregătesc să deschidă cel mai înalt pod din lume, vin cu o nouă minune arhitecturală.

De data aceasta, o companie din domeniul tehnologiei și-a prezentat noul sediu, o imagine vie a navei stelare USS Enterprise din celebrul serial Star Trek. Astfel, unul dintre șefii companiei (prezent și în consiliul de administrație al providerului de servicii de internet Baidu) a decis – și a furnizat fondurile necesare – să construiască acest proiect inedit, în care va funcționa sediul dezvoltatorului de jocuri NetDragon.

Liu Dejian (43 de ani), fondatorul NetDragon și mare fan al seriei Star Trek, ar fi cheltuit aproape 100 de milioane de dolari pentru construcția clădirii cu o lungime de 260 de metri, scrie Wall Street Journal.

În ce stadiu au ajuns lucrările pentru OZN-ul Apple? Foto & Video

Construcția proiectului a demarat în luna octombrie a lui 2010 și a fost finalizată în octombrie 2014, sediul studioului de jocuri fiind în orașul Changle și regiunea Fujian.

china2

china

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.