Las Fierbinți, lider de audiență înaintea  ultimului episod Las Fierbinți, lider de audiență înaintea  ultimului episod
Telespectatorii au putut urmări marți seara penultimul episod din sezonul 7 al celui mai urmărit serial de comedie din România: Las Fierbinți! Aventurile fierbințenilor au... Las Fierbinți, lider de audiență înaintea  ultimului episod

Telespectatorii au putut urmări marți seara penultimul episod din sezonul 7 al celui mai urmărit serial de comedie din România: Las Fierbinți! Aventurile fierbințenilor au fost urmărite de 1.8 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare (21:36-22:35). În minutul de aur, de la 22:15, peste 2.1 milioane de telespectatori urmăreau Las Fierbinți.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 9.5 puncte de rating și o cotă de piață de 23.4%, următorul post clasat înregistrând 8.5 puncte de rating și 21% cotă de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării episodului plin de umor o audiență medie de 7.7 puncte de rating și 15.9% share, următorul post clasat înregistrând 7 puncte de rating și 14.5% cotă de piață.

Și la nivelul publicului național, serialul Las Fierbinți și-a menținut poziția de lider cu 9.8 puncte de rating și o cotă de piață de 19.7%. Televiziunea de pe locul 2 a înregistrat 7 puncte de rating și 14.2% cotă de piață.

În episodul de aseară din Las Fierbinți, Giani a primit o moștenire surprinzătoare: câteva oi dintr-o rasă extrem de apreciată. Fără ca el să bănuiască ceva, ciobanii i-au adus animalele în curte. Pricopsit cu acestea, Giani a avut imediat o idee profitabilă: o stână privată. În business, cel mai bun asociat s-a dovedit a fi Dorel.

În același episod savuros, Primarul Vasile a primit un telefon de la Prefectură în care a fost anunțat că există niște nereguli în dosarele Primăriei. Știind că Dalida este singura persoană responsabilă cu actele și dorind să ancheteze activitatea acesteia, Vasile s-a pierdut cu firea și a anunțat-o că Președintele Iohannis va vizita Fierbințiul.

Joi seară, de la 21:30, aventurile vor continua în ultimul episod al sezonului 7. Toată suflarea Fierbințiului se va mobiliza pentru vizita Președintelui Iohannis: se vor planta pomi, se vor curăța ulițele și se vor vopsi gardurile. La final, situația va lua o întorsătură suprinzătoare, evident, în favoarea Primarului Vasile.

Ultimul episod al singurului serial cu 100% leadership în fiecare sezon va fi transmis joi, de la 21:30 la PRO TV!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.