Porci verzi și păsări roșii aterizează în Sun Plaza Porci verzi și păsări roșii aterizează în Sun Plaza
Fani ai Angry Birds, uniţi-vă şi luaţi cu asalt Sun Plaza Shopping Center, unde se pregătesc să aterizeze, pentru prima dată în România, păsările... Porci verzi și păsări roșii aterizează în Sun Plaza

Fani ai Angry Birds, uniţi-vă şi luaţi cu asalt Sun Plaza Shopping Center, unde se pregătesc să aterizeze, pentru prima dată în România, păsările voastre preferate, în mărime naturală!

În perioada 22 mai – 10 iunie 2015, zilnic, între orele 12:00-20:00, sunteţi provocaţi să vă înrolaţi în armata celor mai furioase înaripate şi să porniţi atacul împotriva hoţilor verzi pe terenul de luptă 3D, în mărime naturală, amenajat la parterul centrului comercial, în zona Sun Atrium. Câştigătorii acestei bătălii istorice, demnă de consemnat în analele Facebook şi Twitter, vor fi răsplătiţi cu cele mai trăsnite premii Angry Birds!

Jocul în mărime naturală imită decorul jocului video şi respectă scenariul devenit deja legendă printre iubitorii de video gaming de toate vârstele: cu ajutorul unei praştii, participanţii trebuie să arunce păsările spre structura formată din blocuri, între care se ascund porcuşorii verzi. Scopul este de a dărâma structura, doborându-i astfel pe porcuşorii care, cu sânge rece şi fără pic de remuşcare, au furat ouăle păsărilor.

Fiecare participant are dreptul la 4 încercări de a doborî blocurile şi toţi cei 4 porcuşori, iar loviturile reuşite vor fi premiate cu minunăţii felurite, marca Angry Birds.

În lupta 3D împotriva porcuşorilor pot participa atât copiii, cât şi adulţii în căutare de voie bună şi distracţie. Bineînţeles, moţatele furioase nu i-au uitat nici pe micuţii care preferă jocul online şi care vor putea juca Angry Birds pe tablete, într-o zonă special amenajată. Ba mai mult, cei mici o vor cunoaşte pe mascota Angry Birds, aflată la Sun Plaza în misiune secretă.

Creat de compania finlandeză Rovio, Angry Birds a fost lansat în decembrie 2009 şi a devenit, în scurt timp, un fenomen mondial. După succesul înregistrat de primul joc, Rovio a lansat numeroase continuări şi ediţii speciale, care au avut în total peste 2 miliarde de descărcări. Au urmat cărţi, jucării, un serial TV, un parc tematic în Finlanda, iar în 2016 va fi lansat şi un film de animaţie.

Angry Birds_Sun Plaza

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.