Miele aduce în România singurul cuptor din lume cu aburi și microunde. Iar noi l-am vazut în acțiune! Miele aduce în România singurul cuptor din lume cu aburi și microunde. Iar noi l-am vazut în acțiune!
Nu aș fi crezut niciodată că poți face floricele într-un cuptor care nu arată nici pe departe ca unul clasic cu microunde, și mai... Miele aduce în România singurul cuptor din lume cu aburi și microunde. Iar noi l-am vazut în acțiune!

Nu aș fi crezut niciodată că poți face floricele într-un cuptor care nu arată nici pe departe ca unul clasic cu microunde, și mai ales, că acesta poate fierbe perfect ouă (există trei variante de setări, pentru ouă moi, medii și tari). Iată că azi am putut să văd toate acestea în timp ce descopeream gamele de electrocasnice din showroom-ul Miele și, în particular, cel mai nou “gadget” pentru bucătărie al brandului german. 

Peste 9 din 10 clienți Miele își doresc un al doilea produs de gătit incorporabil în bucătărie, fiind constrânși, din lipsă de spațiu, să aleagă între un cuptor clasic și unul cu microunde.

Miele, una dintre cele mai importante companii care activează pe segmentul producției de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, își propune să rezolve această problemă și lansează un produs unic pe piața electrocasnicelor: DGM 6800, cuptorul combinat cu aburi și microunde.

„Noul DGM 6800, singurul produs incorporabil din lume care combină funcțiile cuptorului cu aburi cu beneficiile cuptorului cu microunde, este soluția ideală pentru a rezolva problema spațiului în bucătării”, declară Loredana Butnaru, Director Vânzări, Miele România.

„Cuptorul combinat cu aburi și microunde DGM 6800 va fi unul dintre cele mai dorite produse din gama electrocasnicelor incorporabile Miele pentru bucătărie, oferind simultan performanțe remarcabile la gătit și durabilitatea specifică produselor Miele.”

Alimentele își păstrează culoarea, textura și nutrienții

Pentru prepararea la abur a mâncărurilor, Miele folosește tehnologia de procesare a vaporilor MultiSteam. O inovație în bucătărie, această tehnologie asigură răspândirea uniformă a aburilor și distribuția temperaturii în incinta cuptorului, pentru o gătire rapidă, adecvată și sănătoasă a alimentelor. Acest mod de preparare a alimentelor permite reținerea culorii acestora, a texturii și a nutrienților.

Miele DGM 6800 (2)

MultiSteam dispune de un generator de abur extern puternic (3,3 kW) și de opt porturi de intrare a aburului, care este generat în interiorul incintei. Puterea funcției microunde este de maximum 1.000 W, iar cuptorul dispune de funcția QuickStart, pentru reîncălzirea rapidă a alimentelor cu o simplă apăsare de buton, și de un program automat pentru Popcorn.

Cele mai bune soluții tehnice pentru abur și microunde în același produs

Pentru că cele două tehnologii, aburi și microunde, au principii foarte diferite de funcționare, inginerii și cercetătorii Miele s-au confruntat cu o serie de probleme tehnice în includerea acestora într-un singur produs. Soluțiile pe care le-au identificat pentru a oferi cel mai bun cuptor de pe piață în materie de gătire combinată, DGM 6800:

  • Ușa cuptorului este proiectată să blocheze orice scurgere de microunde sau de vapori;
  • Interiorul din oțel inoxidabil, specific produselor Miele, garantează o durată medie de viață de 20 de ani chiar și pentru un cuptor cu aburi, așa cum este DGM 6800
  • Problema generată de prezența metalelor într-un cuptor cu microunde a fost rezolvată prin utilizarea de articulații de silicon, care decuplează interiorul din oțel inoxidabil de suporturile laterale din același material;
  • Cuptorul are un volum mai mare al incintei, de 40 l, interior iluminat cu LED-uri cu durată lungă de viață, este dotat cu recipiente de gătit încăpătoare și o tavă de sticlă.
  • Miele DGM 6800 oferă aceeași gamă complexă de funcții specifică celor mai performante cuptoare cu aburi. Aceasta include mai mult de 150 de programe automate convenabil accesate prin intermediul ecranului tactil M Touch și a funcției de căutare. Utilizatorii au posibilitatea de a personaliza și salva în memoria produsului până la 20 de programe proprii.

Programele personalizate reprezintă un beneficiu în plus pentru utilizatorii cuptorului DGM 6800, prin combinarea vitezei de gătire specifică microundelor cu menținerea proprietăților nutritive ale alimentelor preparate la abur. Acest lucru facilitează, de exemplu, decongelarea blândă și gătirea uniformă a alimentelor într-o singură etapă, precum și încălzirea rapidă a acestora fără să le deshidrateze.

Noul cuptor Miele DGM 6800 este un produs încastrabil într-un corp de mobilier de 45 cm înălțime. Face parte din linia de design PureLine  și este disponibil pe culorile: inox, negru obsidian, alb briliant și brun de Havana. Contopindu-se cu fundalul, se potrivește astfel în designul unei bucătării moderne, în care scopul principal este utilizarea unui număr minim de materiale. Pentru aceste caracteristici, produsul a fost recompensat recent cu premiul „Red Dot Design Award”, pentru excelență în design.

Miele DGM 6800 (3)

Produsul este disponibil în Miele Showroom din Piața Presei Libere, București, precum și la partenerii din țară, prețul său fiind de 16.500 de lei.

Miele este cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 17.660 de angajaţi, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări şi în 50 de ţări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor. În anul financiar 2013/2014 a obţinut vânzări în valoare totală de 3,22 de miliarde de euro.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor; maşini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreţinere a rufelor şi maşini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale şi de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL şi-a deschis porţile şi în România, una dintre principalele ţări din Europa de Sud-Est.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.