De 1 iunie, DOMO strânge jucării pentru centrele de copii din țară De 1 iunie, DOMO strânge jucării pentru centrele de copii din țară
Retailerul electroIT DOMO lansează, cu ocazia Zilei Copilului, campania socială derulată sub sloganul „Jucăria ta va fi zâmbetul lor!”. Campania se va desfășura în... De 1 iunie, DOMO strânge jucării pentru centrele de copii din țară

Retailerul electroIT DOMO lansează, cu ocazia Zilei Copilului, campania socială derulată sub sloganul „Jucăria ta va fi zâmbetul lor!”. Campania se va desfășura în perioada 15-31 mai și se adresează tuturor celor care doresc să aducă un zâmbet pe fețele copiilor fără posibilități.

Jucăriile strânse până la data de 31 mai vor fi donate  către 90 de centre de copii din întreaga țară. În fiecare magazin DOMO din țară, cât și la sediile DOMO din București și Târgu-Secuiesc vor fi amenajate spații special semnalizate cu vizualul campaniei în care se vor colecta jucăriile donate. Fiecărei persoane care se va alătura campaniei, prin donarea unei jucării, i se va oferi o ciocolată Milka.

1_iunie_large“DOMO își propune ca această campanie să fie o sursă de inspirație și pentru alte inițiative de acest gen, atât pentru  companii, cât și pentru publicul larg, care să încurajeze gesturile simple, necostisitoare, dar semnificative prin forța de a ajuta semenii. Vom implica, în primul rând, angajații companiei și sperăm ca și clienții noștri să ne urmeze exemplul’’, declară responsabilul de marketing al rețelei.

Totodată, retailerul vine în sprijinul clienților care doresc să participe la campanie, dar nu au timpul necesar de a cumpara o jucarie și de a o aduce într-unul din magazinele sale. În paralel cu acțiunea de donare de jucării se desfășoară o campanie cu vouchere.  Pentru orice achiziție efectuată în perioada 15-25 mai, clienții vor beneficia de un voucher cu 5% reducere, ce poate fi utilizat necondiționat la orice achiziție ulterioară. Dacă un client alege să nu folosească reducerea oferită pe voucher, va contribui la această campanie deoarece  contravaloarea acestora va fi folosită de DOMO tot în scopul achiziționării de jucării, urmând ca acestea să fie donate, de asemenea, centrelor de copii din țară.

“Venim în sprijinul consumatorilor noștri cu o alternativă la acțiunea de donare de jucării. Campania cu vouchere reprezintă o variantă accesibilă pentru toți cei care nu au timp să cumpere jucării, dar și-ar dori să participe la acțiunea noastră și să doneze o jucărie copiilor fără posibilități’’, mai spun oficialii DOMO.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.