Tommy Hilfiger, la primul magazin monobrand Hilfiger Denim din România Tommy Hilfiger, la primul magazin monobrand Hilfiger Denim din România
Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp., a inaugurat la finalul săptămânii trecute primul magazin monobrand Hilfiger Denim din țara noastră, în cel mai... Tommy Hilfiger, la primul magazin monobrand Hilfiger Denim din România

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp., a inaugurat la finalul săptămânii trecute primul magazin monobrand Hilfiger Denim din țara noastră, în cel mai nou centru comercial al Capitalei.

Situat în Mega Mall, este primul magazin Denim din România al brand-ului şi cea mai recentă locaţie deschisă, adăugată la un portofoliu de 10 magazine Tommy Hilfiger Sportswear din ţara noastră şi la un număr tot mai mare de locaţii Hilfiger Denim din întreaga lume. Magazinul este operat de SARKK, partener de franciză exclusiv al Tommy Hilfiger pentru Hilfiger Denim în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M.

Magazinul din Mega Mall va dispune de cea mai recentă colecţie primăvară – vară 2015 Hilfiger Denim pentru bărbați și femei, împreună cu accesoriile. Interiorul este conceput pentru a reflecta mixul de influenţe clasice şi moderne, ce reprezintă stilul “preppy with a twist” Hilfiger Denim. Piese vechi americane, elemente vintage şi accentele industriale reflectă spiritul cool, rock-and-roll şi all-American al brand-ului.

Colecţia Hilfiger Denim primăvară / vară 2015 este inspirată de o excursie all-American în Statele Unite. Colecţia călătoreşte pe căi neconvenţionale din deşert şi zona de munte până la uimitoarele privelişti de coastă – vizitând unele dintre cele mai pitorești, unice şi atipice locuri din țară. Această explorare a Americii Midland îmbrățișează natura la maxim, declinând în plus, influenţele maritime şi militare combinate cu semnătura Hilfiger Denim în stil rock-and-roll.

Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, ele incluzând și încălțăminte și accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articolele sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Hilfiger Denim constă în articole de Denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, genți, accesorii, ochelari și parfumuri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.