Tech rumors: Google ar vrea un buton de “Buy” în pagina de căutare Tech rumors: Google ar vrea un buton de “Buy” în pagina de căutare
Giganții din tehnologie fac tot ce le stă în puteri pentru a ne convinge să cumpărăm totul online. Așa că, Google își propune să... Tech rumors: Google ar vrea un buton de “Buy” în pagina de căutare

Giganții din tehnologie fac tot ce le stă în puteri pentru a ne convinge să cumpărăm totul online. Așa că, Google își propune să introducă în următoarele săptămâni un buton de “cumpără” în paginile care arată rezultatele din motorul său de căutare.

Sau cel puțin așa se zvonește, potrivit unui material publicat de Wall Street Journal, însă neconfirmat de oficialii Google. Astfel, se pare că butonul “buy” ar urma să apară alături de reclamele plătite care apar în browser pe dispozitivele mobile, în secțiunea “Shop on Google” (cumpără pe Google).

Astfel, cumpărătorii care vor da click pe acest buton vor fi redirecționați spre o pagină Google cu produse în care vor putea să-și customizeze comenzile și să aleagă o metodă preferată de livrare înainte de a termina achizițiile. În prezent, utilizatorii sectiunii “Shop on Google” sunt redirecționați către pagina produsului pe care îl doresc de pe site-ul retailerului.

Adăugarea unei astfel de opțiuni este un pas major pentru Google, care este cel mai utilizat site din lume și motorul de căutare numărul unu la nivel mondial. Compania ar intra, astfel, în lupta cu giganții din industria e-commerce, precum Amazon, care are peste 270 de milioane de cumpărători lunar, sau cu eBay, cu un portofoliu de peste 157 de utilizatori în fiecare lună.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.