Samsung lansează o ediție Galaxy S6 Edge special pentru fanii Avengers și Iron Man Samsung lansează o ediție Galaxy S6 Edge special pentru fanii Avengers și Iron Man
Producătorul sud-coreean de electronice Samsung a făcut un alt nou pas pentru a onora parteneriatul pe care îl are cu editura de benzi desenate... Samsung lansează o ediție Galaxy S6 Edge special pentru fanii Avengers și Iron Man

Producătorul sud-coreean de electronice Samsung a făcut un alt nou pas pentru a onora parteneriatul pe care îl are cu editura de benzi desenate Marvel, pregătind o ediție specială a uneia dintre cele două variante ale celui mai nou flagship al său, Galaxy S6 Edge. Acesta va avea un design realizat după imaginile cu Iron Man, unul dintre cei mai îndrăgiți super eroi din blockbusterul Avengers.

Potrivit informațiilor vehiculate la începutul acestei luni în publicația Korea Times, smartphone-urile brandate cu Iron Man ar putea apărea pe piață la finalul lunii mai sau la începutul lunii iunie.

Oficialii Samsung au declarat pentru Mashable faptul că telefoanele în ediție limitată Iron Man vor fi disponibile în anumite piețe, alte detalii urmând să apară în perioada următoare.

“Samsung plănuiește lansarea Galaxy S6 Edge Ion Man Limited Edition în câteva piețe atent selecționate. Informații despre data oficială a lansării și retailerii parteneri urmează a fi date publicității în săptămânile următoare”, au precizat reprezentanții Samsung.

În prezent, conform parteneriatului cu Marvel, fanii Avengers pot achiziționa carcase ale smartphone-ului Galaxy Note 4 care au ca temă eroii din Avengers, acestea incluzând accesorii brandate cu Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye sau Nick Fury.

Deși cei de la Samsung nu au confirmat extinderea brandingului pe device-urile Galaxy S6 Edge și pentru ceilalți protagoniști ai filmului, o publicație coreeană a prezentat acum câteva luni o serie de imagini care ne-ar ajuta să ne conturăm o idee despre cum ar putea arăta smartphone-urile Avengers.

avengers

avengers8

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.