Cu cine a petrecut Mika Häkkinen în România Cu cine a petrecut Mika Häkkinen în România
Campania de responsabilizare Johnnie Walker a revenit in Romania sambata aceasta, asigurand continuitatea unei campanii de succes, in scopul cresterii gradului de constientizare in... Cu cine a petrecut Mika Häkkinen în România

Campania de responsabilizare Johnnie Walker a revenit in Romania sambata aceasta, asigurand continuitatea unei campanii de succes, in scopul cresterii gradului de constientizare in ceea ce priveste consumul responsabil de alcool.

Mesajul campaniei a fost transmis in cadrul unui eveniment spectaculos si antrenant ce a avut loc in parcarea Baneasa Shopping City. Atmosfera a fost intretinuta de dinamica sutelor de cai putere a unui Mercedes-Benz C63 AMG de pe circuit si participarea spumoasa a unui cerc exclusivist de vedete.

Acestia au luat, pe rand, locul „copilotului” alaturi de dublul Campion Formula 1 Mika Häkkinen intr-o serie de curse spectaculoase. „Cea mai puternica semnatura din lume” – initialele MH au fost marcate pe pista de asfalt intr-o demonstratie uluitoare de precizie si control, executata de catre legenda motorsport.  O multime de angajamente „Never Drink and Drive” au fost stranse chiar la fata locului.

Inca de la lansarea sa in Romania in 2013, initiativa globala Johnnie Walker, a reusit sa stranga 24,000 de semnaturi. Pana la finalul anului, programul are ca obiectiv acumularea a inca 12.000 de angajamente personale de a nu conduce niciodata sub influenta alcoolului. In acest moment, la nivel global, s-au strans peste 2 milioane de angajamente, obiectivul pentru urmatorii 3 ani fiind acela de a atinge inca 3 milioane de oameni in jurul aceleiasi cauze, cumulandu-se un total de 5 milioane de semnaturi.

Mika Häkkinen a calatorit in peste 40 de tari, de pe 4 continente, in calitate de Ambasador Global al Programului de Consum Responsabil de Alcool pentru a promova Join The Pact. S-a intors doar in doar patru dintre acestea, Romania fiind una dintre ele, ceea ce reflecta impactul pozitiv cu care aceasta cauza a fost primita de catre publicul roman.

Printre cei cativa norocosi, care au avut sansa de a se afla pe circuit alaturi de Mika Häkkinen si de a fi martorii tehnicilor impresionante de precizie si control s-au numarat: Alexandra Stan, Loredana, Lucian Mandruta, Cabral, Maria Coman, Sabina Iosub, Maria Linda, Adrian Maniutiu, Roxana Ciuhulescu si Mihai Leu, adevarate exemple de urmat. Fiecare dintre acestia au semnat pactul.

Iti poti lua si tu angajamentul de a nu conduce niciodata vehicule sub influenta alcoolului semnand pactul aici.

Fiecare semnatura inseamna 1 km de calatorie in siguranta spre casa. Mika Häkkinen  a fost primul care a oferit cea mai sigura calatorie spre casa artistei Alexandra Stan.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.