„Sailors Open Day” powered by LEXUS a dat startul sezonului estival „Sailors Open Day” powered by LEXUS a dat startul sezonului estival
Recent, Marina Eforie a fost locul unde s-au întâlnit iubitorii sailingului, cu fanii mașinilor puternice și cu cei care și-au dorit să descopere bucuria... „Sailors Open Day” powered by LEXUS a dat startul sezonului estival

Recent, Marina Eforie a fost locul unde s-au întâlnit iubitorii sailingului, cu fanii mașinilor puternice și cu cei care și-au dorit să descopere bucuria navigatului pe mare.

Sail Adventures, în parteneriat cu LEXUS, a organizat deschiderea oficială a sezonului nautic 2015, evenimentul Sailors Open Day oferindu-le prilejul tuturor participanților să se bucure de relaxare într-o manieră activă.

Pe parcursul zilei invitații s-au plimbat cu bărcile în raza Marinei Eforie, au învățat elemente de bază din sailing  și au avut posibilitatea să admire și să  încerce noile modele LEXUS, prezente la eveniment.

LEXUS IS300h F Sport este o berlină de clasă medie din line-up-ul LEXUS, disponibilă cu tracțiune spate, în 2 variante de motorizare. Abrevierea IS înseamnă Intelligent Sports, denumire ce caracterizează modelul foarte bine deoarece acesta a combinat întotdeauna tehnologiile și calitățile clasice LEXUS cu o agilitate superioară, într-un pachet mai mic, adresat publicului tânăr și pasionat de condus.

Sailors Open Day (12)

De asemenea, trebuie menționat că modelul expus la Sailors Open Day este în echiparea F Sport, care aduce în plus față de standard jante ultraușoare de 18″, spoiler față-spate redesenat sportiv, grila frontală redesenată, ceasuri de bord digitale și suspensie variabilă adaptabilă electronic.

Cea de-a doua mașină LEXUS prezentă la Sailors Open Day a fost modelul RX450h President, SUV-ul de clasă mare, disponibil într-o singură variantă de motorizare cu tracțiune integrală.

Mașina a venit cu echiparea de vârf President, iar lista de dotări cuprinde printre altele și scaune electrice cu memorie, sistem navigație cu servicii conectate la internet, trapă, sistem audio premium Mark Levinson. Cele două inițiale RX înseamnă Radiant Crossover sau Recreational Cross Country, în funcție de piața pe care se află.

Pentru a ilustra cât mai bine performanțele mașinilor LEXUS hibrid, a fost expus de asemenea și modelul GS450h F Sport, disponibil  în 2 variante de motorizare și tracțiune spate. Ambele motorizări sunt hibride, una livrând 224 CP, iar cealaltă 345 CP. Abrevierea GS vine de la Grand Sedan, modelul fiind partenerul ideal pentru călătoriile pe distanțe lungi.  Ca și în cazul IS-ului, modelul expus a fost ales în echiparea F Sport, ce aduce în plus față de standard jantele ultraușoare de 19″, spoilerul față-spate redesenat, grila frontală redesenată și suspensie variabilă, adaptabilă electric.

Cel mai nou model adus de LEXUS la Sailors Open Day a fost LEXUS NX. SUV-ul de clasă medie care este disponibil în 2 motorizări, una hibridă de 197 CP și una convențională, pe benzină, ce produce 238 CP, dintr-un motor de 2.0L benzină turbo. Ambele motorizări sunt disponibile atât în varianta cu tracțiune față, cât și în varianta cu tracțiune integrală. Modelul NX este oferit  în șase variante de echipare, în acest moment, cu echipările de top F Sport și Luxury.

Sailors Open Day (2)

F Sport are plafon panoramic din sticlă, jante 18″, suspensie adaptabilă, scaune încălzite, cameră video pentru marșarier, portbagaj electric, spoiler față-spate redesenate și grilă față redesenată. Echiparea Luxury are în locul  plafonului panoramic trapă, iar extra dotările constau în camerele video 360 grade, cruise control adaptiv, Sistem de comutare automată între faza lungă și faza scurtă (Automatic High Beam AHB), avertizare sonoră la părăsirea benzii (Lane Departure Alert), Sistem de monitorizare a unghiului mort (Blind Spot Monitoring), Sistem de siguranță pre-impact Pre Crash, și încărcător pentru telefon wireless.

“Parteneriatul dintre LEXUS, o marcă a cărei filosofie pune accentul pe performanță și grijă față de mediu și sailing ca activitate sportivă, aflată într-o continuă dezvoltare în România, a adus în Marina Eforie oameni dornici să-și depășească limitele și să încerce tehnologii moderne. LEXUS  își propune ca în fiecare zi să dea viață sloganului “ Amazing in Motion ”, oferindu-le  clienților săi experiențe extraordinare și să le insufle valorile mărcii noastre: excelență, grijă față de mediu și responsabilitate socială”, a declarat Diana Stan,  Marketing Director Toyota & Lexus România.

Mixul  între înalta tehnologie auto, prezentă în flota de mașini LEXUS și spiritul aventurii pe care invitații  l-au trăit în călătoria pe mare a reprezentat o experiență completă. Echilibrul între natură și tehnologia hibridă LEXUS a fost pus în valoare de parteneriatul dintre o marcă ce obține performanță tehnică de excepție ținând însă cont de efectele ei asupra mediului și sailingului și sportul care îmbină competențe de navigație cu adaptabilitatea la condițiile naturii.

Cei prezenți au putut testa modelele LEXUS și astfel au înțeles de ce LEXUS este una dintre cele mai premiate mărci auto din lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.