Facebook lansează Instant Articles Facebook lansează Instant Articles
După mai multe luni de speculații, rețeaua de social media Facebook, unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul de profil, a anunțat... Facebook lansează Instant Articles

După mai multe luni de speculații, rețeaua de social media Facebook, unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul de profil, a anunțat lansarea Instant Articles, un program care găzduiește, în mod nativ, conținutul publisher-ilor în cadrul aplicației pentru dispozitive mobile.

Astfel, utilizatorii Facebook nu vor mai trebui să dea click și să aștepte ca site-urile să se încarce pentru a citi materialele care îi interesează. Potrivit celor de la Facebook, timpul de încărcare a unui astfel de articol este circa 8 secunde, fiind, de departe, conținutul cu cea mai mică rată de încărcare de pe rețea. “Instant Articles va face experiența de citire chiar și de 10 ori mai rapidă comparativ cu cea a articolelor web standard”, au declrat oficialii Facebook într-un comunicat de presă.

Pe lângă o experiență de încărcare mai rapidă, Instant Articles va introduce și o serie de alte trăsături utile, precum zoom, posibilitatea de a vedea fotografiile din materiale la rezoluție mare sau de a viziona videoclipuri sau asculta material audio.

În acest moment, Instant Articles preia conținut de la 9 parteneri media: New York Times, National Geographic, BuzzFeed, NBC, The Atlantic, The Guardian, BBC News, Der Spiegel, Bild.

Introducing Instant Articles, a new tool for publishers to create fast, interactive articles on Facebook.

Posted by Facebook Media on Tuesday, May 12, 2015

Potrivit reprezentanților Facebook, Instant Articles se lansează pe iPhone cu un set special de materiale de la The New York Times, BuzzFeed, National Geographic, NBC și The Atlantic.

“Vom continua să dezvoltăm Instant Articles alături de partenerii noștri și vom ține cont de feedbac-ul utilizatorilor pentru a îmbunătăți constant această experiență”, au mai declarant aceștia.

facebook

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.