Captain Morgan White, baza celor mai racoritoare Mojito vara aceasta Captain Morgan White, baza celor mai racoritoare Mojito vara aceasta
Captain Morgan a lansat catre comunitatea de barmani din Romania Captain Morgan White, un nou sortiment rom inspirat de apele limpezi ale Caraibelor in... Captain Morgan White, baza celor mai racoritoare Mojito vara aceasta

Captain Morgan a lansat catre comunitatea de barmani din Romania Captain Morgan White, un nou sortiment rom inspirat de apele limpezi ale Caraibelor in plin moment aniversar, cu ocazia implinirii a 10 ani Exquisite Bar Solutions. 

Lansarea Captain Morgan White a avut loc la Flair Angel, alaturi de comunitatea de barmani si colaboratori deveniti prieteni intr-o atmosfera cordiala, acompaniata de cocktailuri racoritoare fructate pe baza de Captain Morgan White. Oaspetii au avut ocazia sa guste din cea mai mare bautura pe baza de Captain Morgan White intr-un pahar din gheata si sa il cunoasca pe Capitan insusi, personificat, alaturi de echipa Morganette.

Captain Morgan White, simbolul piratului modern, al rebelului urban, al celor care aleg buna dispozitie si aventura, a fost fundalul ideal al unei seri energice revigorante. Realizat dintr-o selectie fina de sortimente de rom inspirata de Caraibe, Captain Morgan White are o aroma rotunda, o suprafata neteda si efectul curat propriu unui rom alb. Notele de adancime din stafide, unt si notele dulci cramelizate, crocante, reprezinta baza celor mai reusite Mojito.

Lider mondial pe piata de rom condimentat, marca Captain Morgan este cea care a inventat categoria insasi, vedeta serii de lansare fiind fara indoiala Captain Morgan White. Romul alb de 5 ori mai distilat, Captain Morgan White s-a alaturat astfel familiei Captain Morgan Black  si Captain Morgan Spiced.

Echipa de barmani profesioniti Exquisite Bar Solutions a facut din comandarea unei bauturi  o adevarata experienta dedicata oferirii unei serviri de inalta clasa ridicata chiar la nivel de spactacol. Exquisite -bar solutions- este cea mai prolifica si cunoscuta agentie de barmani profesionisti din Romania, la nivel mondial.

Alaturi de fondatorul Marius Gogoasa (consultant/ expert bartending) din echipa mai fac parte campionul mondial de flair bartending Luca Valentin, campionul european Ionut Ivanov (ambii traineri flairbartending) si finalistul mondial mixology- Adrian Caradeanu / trainer barista.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.