Primul magazin Casa Convenienza din Romania se deschide in West Park Primul magazin Casa Convenienza din Romania se deschide in West Park
Casa Convenienza va deschide primul său magazin de pe piaţa locală în cadrul West Park – un important parc de retail din vestul Capitalei,... Primul magazin Casa Convenienza din Romania se deschide in West Park

Casa Convenienza va deschide primul său magazin de pe piaţa locală în cadrul West Park – un important parc de retail din vestul Capitalei, dezvoltat şi administrat de compania belgiană Liebrecht & wooD Group. Casa Convenienza va oferi clienţilor parcului o gamă unică de articole şi soluţii de mobilier cu design italian reprezentând o alternativă neegalată de tip ‘value for money’ pe piaţa din România.

Deschiderea magazinului Casa Convenienza va avea loc pe data de 15 mai cu începere de la ora 12.00. Magazinul este situat în una dintre unităţile de tip big box recent renovate din cadrul West Park.

Casa Convenienza reprezintă un nou concept de mobilier lansat de proprietarii Casa Magica Design – o recunoscută companie de design şi mobilier premium care activează în România încă din 1998 – împreună cu General Business System. Noul magazin dispune de o suprafaţă generoasă de expunere ce totalizează 1,050 m.p. şi include articole de mobilier cu design Italian la preţuri accesibile.

Includerea brandului Casa Convenienza în oferta West Park reprezintă un nou pas înainte în procesul de remodelare a parcului de retail şi de extindere a ofertei cu produse de foarte bună calitate, realizate de designeri de top, la preţuri competitive.

Gama extinsă de retaileri, precum şi calitatea, design-ul şi funcţionalitatea ofertei acestora, sunt principalele caracteristici ale West Park Retail. Îi urăm Bun Venit brand-ului Casa Convenienza cu convingerea că acest nou magazin va contribui semnificativ la consolidarea poziţiei West Park Retail drept una dintre cele mai atractive destinaţii de shopping şi lifestyle din Bucureşti

Patrick Van Den Bossche, Managing Director al Liebrecht & wooD Group

Casa Convenienza intră pe piaţa din România cu o propunere de cumpărături complet nouă, care are la bază experienţa vastă în domeniul mobilierului, precum şi pasiunea noastră pentru design. Noul magazin are multe de oferit clienţilor interesaţi să îşi echipeze locuinţele cu mobilier de calitate şi design exceptional, fără a cheltui o avere” 

Antonio Cantera, unul dintre proprietarii Casa Convenienza

Construit în 2008-2009, West Park Retail are o suprafaţă închiriabilă totală de 74,500 m.p. cuprinzând trei unităţi de tip big-box şi singurul centrul comercial de tip outlet din România – FASHION HOUSE Outlet Centre. West Park se află la o distanță de condus de 20 de minute din centrul orașului București și beneficiază de acces direct de pe autostrada A1. Parcul pune la dispoziţia clienţilor săi, în mod gratuit, şi o parcare generoasă de 2,150 automobile.

Pe lângă cele aproximativ 60 magazine cuprinse în FASHION HOUSE Outlet Centre, West Park Retail găzduieşte şi alţi mari retaileri de tip big-box, cum ar fi Kika (28.740 metri pătrați GLA – unicul magazin al acestui brand în România, care oferă mobilă și decorațiuni interioare), Hornbach (19.960 metri pătrați GLA – unul dintre principalele magazine de bricolaj din România, care include şi un centru pentru articole de grădină), Proges (1.340 metri pătrați GLA – magazin cu decorațiuni pentru casă) şi Domo (1.130 metri pătraţi GLA – magazin multi-brand de electronice, electrocasnice şi echipamente sportive).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.