Nunti nonconformiste si colorate cu Mariage SS2015, de la Hotstepper Nunti nonconformiste si colorate cu Mariage SS2015, de la Hotstepper
Hotstepper anunta lansarea colectiei Mariage pentru sezonul primavara-vara 2015, parte a colectiei It’s Tropical. Linia Mariage scoate pantofii de mireasa din obisnuitul all white... Nunti nonconformiste si colorate cu Mariage SS2015, de la Hotstepper

Hotstepper anunta lansarea colectiei Mariage pentru sezonul primavara-vara 2015, parte a colectiei It’s Tropical. Linia Mariage scoate pantofii de mireasa din obisnuitul all white si ii condimenteaza cu accesorii romantice si culori precum roz, bleu sau aquamarine.

Astfel, pantofii in nuante delicioase de roz perlat si nude sunt vedetele liniei Mariage. Lucrate din piele naturala, cu tocuri comode, de 7 sau de 10 cm, si accesorizate cu detalii metalice sau feminine, sunt ideale pentru o zi plina de evenimente.

Pentru miresele curajoase, care se indeparteaza de culorile clasice, designerii Hotstepper propun pantofi cu accente de bleu sau aquamarine. Acestea vor fi un accent de culoare binevenit si vor aduce o nota nonconformista intregii tinute.

In final, pentru momentele in care confortul este pe primul loc, balerinii din colectia Mariage de la Hotstepper sunt o alternativa extrem de chic.

Gama Mariage cuprinde pantofi si sandale cu tocuri de 7 sau 10 cm, in modele cu sau fara platforma. Acesta este completata si cu balerini, toate modele fiind lucrate din piele naturala in atelierele Hotstepper din Bucuresti.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.