Millennials: performanța la job depinde de calitatea vieții Millennials: performanța la job depinde de calitatea vieții
Aproape 7 din 10 (69%) reprezentanți ai generației Millennials (persoanele care în prezent au vârsta cuprinsă între 18 și 34 ani) consideră că îmbunătățirea... Millennials: performanța la job depinde de calitatea vieții

Aproape 7 din 10 (69%) reprezentanți ai generației Millennials (persoanele care în prezent au vârsta cuprinsă între 18 și 34 ani) consideră că îmbunătățirea calității vieții va avea un impact semnificativ asupra performanței în organizațiile pe care le vor conduce în viitor, comparativ cu 57% dintre liderii actuali.

Următoarea generație de lideri nominalizează calitatea vieții ca principal criteriu de performanță în organizații, în timp ce liderii actuali îl plasează pe locul al cincilea.

Acestea sunt concluziile studiului „How Leaders Value Quality of Life”, prima analiză care examinează impactul calității vieții în performanța organizațiilor la nivel mondial, realizată de Sodexo, în colaborare cu Harris Interactive. INFOGRAFIC_Sodexo_How-leaders-value-Quality-of-Life

Rezultatele studiului au fost prezentate și dezbătute în cadrul primei conferințe internaționale pe tema Calității Vieții, organizată de Sodexo pe 5–6 mai 2015, la New York.

Cele mai importante rezultate ale studiului Sodexo:

  • Pentru 66% dintre liderii intervievați, calitatea vieții este deja o prioritate în cadrul organizației lor;
  • 86% afirmă că au implementat deja cel puțin trei inițiative de îmbunătățire a calității vieții;
  • 60% din organizații au un buget dedicat pentru aceste inițiative;
  • 48% dintre lideri au desemnat deja o echipă sau o persoană dedicată pentru a supraveghea calitatea vieții;
  • 57% dintre liderii intervievați sunt convinși de importanța impactului calității vieții asupra performanței organizației lor;
  • În 62% dintre organizații este măsurat impactul calității vieții asupra performanței.

Pe parcursul celor două zile ale conferinței, sute de lideri din diferite domenii, incluzând comunitatea de afaceri, mediul academic, industria de îngrijire a sănătății, ONG-uri, personalități politice au explorat căi de colaborare și au analizat actualele modele de performanță socială și economică. Peste 30 de naționalități au fost reprezentate în cadrul evenimentului: cei mai influenți factori de decizie ai prezentului, alături de viitoarea generație de lideri ai lumii.

În centrul dezbaterii s-a aflat o preocupare comună, și anume identificarea celor mai bune soluțiilor de creștere economică și progres social.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.