Alcatel-Lucent duce software-ul de comunicații Rapport pe dispozitivele KPN Alcatel-Lucent duce software-ul de comunicații Rapport pe dispozitivele KPN
Alcatel-Lucent, unul dintre cei mai importanți jucători de pe segmentul comunicațiilor de bandă largă fixe și mobile, și operatorul telecom olandez KPN au semnat... Alcatel-Lucent duce software-ul de comunicații Rapport pe dispozitivele KPN

Alcatel-Lucent, unul dintre cei mai importanți jucători de pe segmentul comunicațiilor de bandă largă fixe și mobile, și operatorul telecom olandez KPN au semnat un parteneriat pe cinci ani pentru implementarea software-ului de comunicații Rapport.

Acest lucru îi va permite companiei olandeze să simplifice și să consolideze serviciile de voce precum VoLTE pe o singură platformă.

Software-ul de comunicații Rapport va juca un rol decisiv în procesul KPN de creare și livrare de noi aplicații și servicii dedicate oricărui tip de dispozitiv, bazându-se pe API-urile din cadrul software-ului.

Astfel, KPN va utiliza soluțiile Alcatel-Lucent Rapport pentru a le oferi clienților servicii de voce, mesagerie instant sau chat, live video și file sharing, indiferent de dispozitivul folosit sau de tipul de rețea utilizată – fixă sau mobilă.

Rapport are la bază o versiune nouă a arhitecturii software-ului Alcatel-Lucent IP Multimedia Subsystem (IMS), care stă la baza tehnologiei premiate Voice over LTE (VoLTE). RapportTM include API-uri care permit noilor servicii de comunicare prin web să fie adăugate funcționalităților rețelei all-IP a companiei KPN.

Alcatel-Lucent gestionează implementarea a peste 69 IMS-uri pentru clienții comerciali din toată lumea și reprezintă nucleul de comunicații al următoarei generații de rețele IP, inclusiv LTE și VoLTE.

KPN este liderul pieței de telecomunicații din Olanda, oferind utilizatorilor individuali servicii de telefonie fixă și mobilă, Internet și televiziune și servicii IT&C end-to-end. În Belgia, KPN furnizează servicii wireless, fiind a treia cea mai importantă companie din acest domeniu, prin intermediul Base Company.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.