Trends: Floria a devenit furnizor oficial al Casei Regale Trends: Floria a devenit furnizor oficial al Casei Regale
Floria, una din cele mai mari florării online din România, a primit joi, 7 mai, titlul de Furnizor al Casei Regale. Certificatul a fost... Trends: Floria a devenit furnizor oficial al Casei Regale

Floria, una din cele mai mari florării online din România, a primit joi, 7 mai, titlul de Furnizor al Casei Regale. Certificatul a fost acordat de către Alteța Sa Principesa Margareta, în cadrul unei ceremonii ținute la Palatul Elisabeta, ca semn al recunoașterii calității produselor și serviciilor oferite de Floria în ultimul an. La eveniment, alaturi de Principesa Mostenitoare s-a aflat Alteta Sa Regala Principele Radu. 

Colaborarea dintre Floria și Casa Regală a început încă din anul 2014, cand Floria a devenit partener al Casei Majestății Sale Regelui, statut premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial, și va continua pe durata a cel puțin trei ani. Astfel, până în 2018, toate buchetele și aranjamentele florale folosite de Casa Regală, în cadrul evenimentelor organizate, dar și cu alte diverse ocazii importante din viața Familiei Regale, vor fi de la Floria.

Florile mereu proaspete, livrarea rapidă, designul original și excepțional sunt cele mai importante caracteristici de care Casa Regală a ținut cont, în decizia de acordare a calității de “Furnizor al Casei Regale a României”. Din acest motiv, Floria își asumă responsabilitatea păstrării profesionalismului, seriozității și a standardelor înalte privind calitatea produselor oferite nu doar Casei Regale, ci și tuturor clienților săi.

Primirea titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a României are o deosebită încărcătură emoțională pentru compania Floria, pentru că admirația noastră față de Familia Regală este foarte mare. Totodată, nu suntem doar onorați, ci și mândri că am primit această diplomă, care certifică calitatea deosebită a produselor noastre. Obținerea acestui titlu confirma, încă o dată, încrederea pe care clienții români, indiferent că sunt persoane obișnuite sau de rang înalt, o au în produsele noastre. Gestul Casei Regale ne încurajează, dar ne și responsabilizează, deopotrivă

Marina Matei – manager floria.ro

  • floria

    12/05/2015 #1 Author

    Suntem onorati de gestul Casei Regale, semn al aprecierii pe care ne-o poarta pentru serviciile noastre profesioniste.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.