Orange lansează cea mai nouă campanie business Orange lansează cea mai nouă campanie business
De ce ai nevoie să ajungi mai departe în afaceri? Întrebarea care dă de gândit oricărui antreprenor este și punctul de plecare al unei... Orange lansează cea mai nouă campanie business

De ce ai nevoie să ajungi mai departe în afaceri? Întrebarea care dă de gândit oricărui antreprenor este și punctul de plecare al unei noi campanii business de la Orange. Răspunsul pune în prim plan colaborarea în afaceri – ai nevoie de un partener care e mereu acolo pentru afacerea ta.

În spotul care deschide campania, Orange lucrează împreună cu diferite afaceri, de la mici boutique-uri de design până la companii internaționale de shipping. În toate momentele care contează, Orange este prezent cu instrumente de ultima oră: net 4G super rapid, pachete flexibile și soluții digitale. Prezența este simbolizată printr-un ecran virtual care apare în momentele cheie.

Astfel, Orange se poziționează ca partenerul digital al afacerilor de orice dimensiune, de la firme mici și mijlocii până la multinaționale cu mii de angajați pentru care oferă soluții digitale personalizate, dar și consultanță specializată.

Filmările au durat 3 zile și au avut loc în București, Râșnov și în portul Constanța, unde s-a lucrat noaptea, contracronometru, în jurul unei nave transport în timpul descărcării containerelor. S-a filmat în studiourile Buftea, dar și la munte, unde a fost folosită o dronă pentru cadrele spectaculoase de la începutul spotului.

Fiecare situație din filmul de lansare s-a transformat apoi în câte un spot independent, pentru fiecare ofertă. Alături de spoturile TV, mesajul campaniei este dus mai departe în print, outdoor, radio și online. Împreună formează o platformă pe termen lung , sub mesajul umbrelă “Lucrăm împreună pentru afacerea ta.”

La realizarea campaniei, au lucrat împreună echipele Orange România, Publicis România și Abis Studio.

Orange România:  

Crina Tenovici- Head of Data & B2B Communication

Mirela Bosoi –  Head of Brand and Communication

Anca Stancov – Head of Media

Andreea Grigorescu – Business communication specialist

Publicis România:

Silviu Nedelschi – Group Creative Director Orange
Daniel Raicea – Head of Orange Division
Alina Vîja – Account Manager
Gabriel Gherca – Art Director
Cezar Panait & Romulus Petcan – Copywriters
Producer A/V – Camelia Efrimov & Liviu Efrimov

Mitra Film & Abis Studio

Regizor: Johan Winthereik Stumbeck
DOP: David Hellman

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.