La Telekom, Samsung Galaxy S6 vine cu bilete la concertul anului în România La Telekom, Samsung Galaxy S6 vine cu bilete la concertul anului în România
Clienţii care achiziţionează un Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge împreună cu un abonament nou sau prelungit primesc câte două bilete la evenimentul muzical... La Telekom, Samsung Galaxy S6 vine cu bilete la concertul anului în România

Clienţii care achiziţionează un Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge împreună cu un abonament nou sau prelungit primesc câte două bilete la evenimentul muzical al anului. Campania se desfasoara în perioada 8 mai – 5 iunie, in limita a 2500 de bilete.

Telekom Romania lansează astăzi campania promoţională prin care fiecare client persoană fizică care achiziţionează un telefon Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge împreună cu un abonament nou sau prelungit primeşte bonus câte două bilete la evenimentul muzical al anului.

În plus, clienţii care optează pentru abonamentul Nelimitat XXL pe o perioadă de 2 ani prin portare și returnează un telefon Samsung Galaxy S5 prin serviciul buy-back pot cumpăra noul Samsung la preţul de numai 1 Leu.

Abonamentele pot fi încheiate sau prelungite în orice magazin Telekom sau al partenerilor, sau pe www.telekom.ro până pe 5 iunie, inclusiv.

Pasul următor este autentificarea în contul MyAccount, accesând www.telekom.ro pentru a completa formularul cu datele de contact pentru livrarea biletului, până pe 12 iunie 2015. Cererea va fi verificată şi validată printr-un mesaj de confirmare la adresa de e-mail comunicată în formular, în perioada 15 mai – 30 iunie 2015. Ulterior, biletele vor fi livrate la adresa indicată până pe 10 iulie 2015.

Regulamentul campaniei este disponibil pe www.telekom.ro/S6promo.

Smartphone-urile Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge lansate recent în România, realizate din metal și sticlă, sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de utilizare.

Smartphone-urile dispun de o cameră foto principală de 16MP și una secundară de 5MP, rulează cu Android Lollipop 5.0 și se încarcă de 1,5 ori mai rapid decât modelul anterior. Ecranul modelului Galaxy S6 Edge este primul ecran din lume curbat pe ambele margini.

 Telekom Romania_Samsung Galaxy S6_concertul anului

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.