Swarovski, aplicații din dantelă și culori, propunerile Lisca pentru vara 2015 Swarovski, aplicații din dantelă și culori, propunerile Lisca pentru vara 2015
Brandul internațional de lenjerie intimă și costume de baie, Lisca, lansează colecția de primăvară – vară 2015 cu modele ce se remarcă prin aplicații... Swarovski, aplicații din dantelă și culori, propunerile Lisca pentru vara 2015

Brandul internațional de lenjerie intimă și costume de baie, Lisca, lansează colecția de primăvară – vară 2015 cu modele ce se remarcă prin aplicații de cristale Swarovski, combinații creative de culori tari, printurile geometrice și florale, dar și prin inserții de dantelă neagră.

Cyprus, Elba, Jamaica, Flower Power, Margherite, Ibiza, Kefalonia, Haiti și Abu Dhabi sunt temele noii colecții Lisca, aduse, în exclusivitate, în România de către producătorul de îmbrăcăminte Sofiaman.

Gama Cyprus include modele cu aplicații de cristale Swarovski, cu pliuri delicate din materiale imprimate, cu uscare rapidă. Sutienul este de tip balconette. În plus, costumele de baie includ și câte un tatuaj individual din cristale Swarovski, aplicabile pe piele.

Printurile florale și culorile vesele sunt cele care caracterizează costumele dintr-o singură piesă din seria Elba. Modelele au cusături fine, curate, aproape invizibile, iar sutienul, cu cupele buretate, are bretele reglabile și efect de push-up.

Motivele florale sunt cele care definesc și gama Flower Power, cea mai jucăușă serie din noua colecție Lisca. Liniile multicolore, împreună cu jocul de linii geometrice, sunt cele care creează o linie de costume de baie vesele ale căror piese pot fi combinate în funcție de preferințe.

Jamaica se remarcă prin jocul de linii negre și fucsia. Costumul de baie dintr-o singură piesă are pliuri delicate în partea superioară și este confecționat dintr-un material fin, care se usucă rapid.

Margherite propune costume de baie în nuanțe bleumarin și turcoaz, care pun în evidență bronzul de vară.  Printul de floricele albe și galbene, precum și aplicațiile florale, compun o gamă feminină, cu modele variate de sutiene, de la cele de tip balconette, cu cupe cu burete, până la varianta triunghi.

Roșu, negru și galben sunt nuanțele care predomină în gama Ibiza, care include modele timeless,  cu imprimeuri grafice clasice și inserții subtile de fundițe sau accesorii geometrice.

În seriile Kefalonia și Haiti negrul este combinat cu nuanțe de alb, fucsia, turcoaz. Materialul cu linii curate, fine, aproape invizibile, se regăsește atât în costumele de baie dintr-o singură piesă, cât și în cele din două piese.

Gama Abu Dhabi este cea mai elegantă și stylish din noua colecție Lisca. Aplicațiile din dantelă, alături de combinația clasică de alb și negru, sunt cele care reușesc să ofere feminitate și stil modelelor din noua serie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.