Let the journey begin – BattleHack Atena 2015 – gata de start! Let the journey begin – BattleHack Atena 2015 – gata de start!
Înregistrează-te pentru cel mai tare hackathon din Europa de Sud-Est, creează aplicația câștigătoare și poți merge în California să te lupți pentru $100,000 și... Let the journey begin – BattleHack Atena 2015 – gata de start!

Înregistrează-te pentru cel mai tare hackathon din Europa de Sud-Est, creează aplicația câștigătoare și poți merge în California să te lupți pentru $100,000 și să câștigi recunoașterea și gloria finale

Atena se alătură BattleHack și devine, în regiunea sa, capitala inovației, dezvoltării și priceperii în sectorul tech. PayPal și Braintree oferă dezvoltatorilor locali șansa de a ajuta comunitatea, de a-și demonstra abilitățile și de a-și împărtăși ideile, concurând cu cei mai buni programatori din Europa de Sud-Est. Câștigătorii rundelor regionale ale BattleHack vor merge în San Jose (California) pentru BattleHack World Finals, eveniment care va avea loc pe 14-15 noiembrie și unde echipele se vor lupta pentru marele premiu de $100,000. BattleHack Atena are loc la The Hub și începe la ora 10.00 pe 30 mai, urmând să se încheie la ora 17.00 pe 31 mai

Concurenții

Atena este gazda unui hackathon epic pe 30-31 mai 2015. BattleHack Atena invite developerii din Uniunea Europeana, hackerii, specialiștii IT și pe cei pasionați să concureze în creearea unei aplicații destinată binelui social și care să integreze PayPal API sau Braintree SDKs. Nu există o limită în materie de subiect la BattleHack, iar participarea este gratuită. Câștigătorii și finaliștii din anii anteriori au voie să concureze din nou dacă se prezintă cu aplicații noi și unice

Câmpul de bătaie

Pentru a-și menține performanța la nivel maxim pe parcursul evenimentului cu durata de 24 de ore, concurenții la BattleHack au la dispoziție mâncare și băuturi și, dacă au nevoie, chiar și access la o sesiune sau două de masaj. Prima zi a BattleHack Atena începe cu înregistrarea participanților, după care aceștia își vor întâlni rivalii și vor face schimb de skill-uri, vor forma echipe și vor discuta cu jurații competiției înainte să treacă la treabă. BattleHack continua pe parcursul zilei a doua, culminând la prânz, când jurații vor acorda premii celor mai inovative și unice aplicații.

Lupta

Fiecare aplicație creeată în cadrul competiției este evaluată în funcție de calitatea codului și integrarea API-ului impus, nu în funcție de fezabilitatea ideii de business. Jurații, un panel de profesioniști de marcă precum John Lunn – Senior Global Director PayPal/Braintree_Dev., George Psistarkis – fondator Blendo și Apirise, și George Kasselakis – partener Openfund, urmăresc să descopere concurenții cei mai talentați și să contribuie la  activarea potențialului sectorului de programare din regiune.

Spre deosebire de alte hackathon-uri, BattleHack creează un mediu relaxant pentru programare, unde nimeni nu încearcă să preia acțiuni în cadrul companiilor implicate ori să influențeze, în orice fel, activitatea developerilor.

Premiile

Câștigătorii BattleHack Atena vor primi trofee-axă, transport și cazare la finala mondială din Silicon Valley, unde vor concura drept ”Greece’s Best Developers”, alături de câștigătorii celorlalte ediții regionale ale BattleHack 2015. În afară de marele premiu, vor mai fi acordate un premiu second constând într-o consolă XBOX One 500GB și un kit ADAFRUIT ARDX V1.3.

John Lunn – Senior Global Director PayPal/Braintree_Dev este nerăbdător să descopere developerii talentați din regiune și, în același timp, să contribuie la energizarea industriei locale de specialitate.

“Călătorim la nivel international și găsim aplicații și hack-uri de excepție, care oferă soluții innovative pentru comunitățile locale și abia așteptăm să îi vedem pe developerii locali demonstrându-și capabilitățile și creativitatea din nou și anul acesta. Spre deosebire de multe alte hackathon-uri, nu urmărim să obținem participații în cadrul companiilor lor sau să le influențăm în orice fel activitatea. Evaluăm fiecare aplicație pe baza calității codului și a modului în care API-urile noastre sunt integrate. Ajutându-i pe developer să își monetizeze ideile, facilităm inovația și contribuim la impulsionarea următoarei generații de companii care au potențialul de a fi la fel de disruptive și de success precum Uber și Airbnb,” a declarant John Lunn.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.