Sony Action Cam Mini surprinde zborul vulturului imperial în Köln Sony Action Cam Mini surprinde zborul vulturului imperial în Köln
După zborul-record de pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai, urmat de zboruri deasupra Londrei și Parisului, vulturul imperial FREEDOM... Sony Action Cam Mini surprinde zborul vulturului imperial în Köln

După zborul-record de pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai, urmat de zboruri deasupra Londrei și Parisului, vulturul imperial FREEDOM a repetat experiența în apropierea spectaculoasei catedrale din Köln, Germania.

Echipat cu o cameră video Sony HDR-AZ1VR Action Cam, vulturul a surprins imagini spectaculoase, dintr-o perspectivă inedită cu orașul din zona Renaniei, în centrul atenției fiind celebra catedrală filmată în modul ”bird’s eye”.

Înregistrarea video cu zborul vulturului imperial deasupra Köln-ului, surprins de Sony Action Cam Mini:

Sony și FREEDOM

Sony colaborează cu FREEDOM ca sponsor oficial pentru a ajuta organizația în demersul său de a reintroduce codalbul în habitatul său natural din Franța și din Alpii Elvețieni. Sony pune la dispoziția organizației mai multe produse Action Cam™ care îi vor ajuta pe reprezentanții FREEDOM să documenteze cu acuratețe zborurile vulturilor codalbi.

FREEDOM folosește înregistrările pentru a învăța mai multe despre comportamentul acestor vulturi, astfel încât să ia deciziile corecte pentru a pregăti repopularea zonei vizate.

Sony Action Cam  livrează înregistrări video Full HD fluide datorită tehnologiei de stabilizare SteadyShot™, iar posibilitatea de a aplica toate coordonatele GPS pe înregistrare transformă aceste camere în instrumentele ideale pentru organizația FREEDOM în încercarea de a aduna datele necesare pentru scopul propus.

În plus, dimensiunile reduse ale camerelor Action Cam permite cercetărorilor să le atașeze pe corpul vulturilor fără a afecta în vreun mod zborul lor.

Sony HDR-AZ1VR Action Cam - Vultur 2 Sony HDR-AZ1VR Action Cam - Vultur 1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.