POSSIBLE Games si “Adventures of Poco Eco” – finaliste la New York Festivals 2015 POSSIBLE Games si “Adventures of Poco Eco” – finaliste la New York Festivals 2015
POSSIBLE Games este nominalizata pentru “Best Art Director”, categoria “Design” la New York Festivals International Advertising Awards 2015, cu jocul pentru mobil si tableta... POSSIBLE Games si “Adventures of Poco Eco” – finaliste la New York Festivals 2015

POSSIBLE Games este nominalizata pentru “Best Art Director”, categoria “Design” la New York Festivals International Advertising Awards 2015, cu jocul pentru mobil si tableta “Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds”, brand iamyank.

stef_portrait_v1“Ne bucuram ca juriul format din nume importante ale publicitatii mondiale a recunoscut inovatia adusa de acest joc, dar si calitatea designului si atentia pe care am acordat-o fiecarui detaliu. Nimic nu a fost lasat la intamplare. Speram ca in curand sa auzim vesti si mai bune si sa ne bucuram impreuna de castigarea cat mai multor premii”, a afirmat Stefan Iarca, Country Head POSSIBLE Romania.

New York Festivals reprezinta unul dintre cele mai importante festivaluri de publicitate la nivel mondial. In acest an, competitia se anunta extrem de dura, festivalul atingand un numar record de inscrieri – 2712 campanii, din 89 de tari. Juriul de Design este format dintr-o serie de nume mari, precum: David Despau (Creative Director si Illustrator Proximity Spania), Wellington Ferreira (Group Creative Director VML Sao Paulo, Brazilia), Andrew Haug (Associate Creative Director Red Peak New York, USA), Charles Ho (Creative Director MANYMANY+, Hong Kong), Yew Pong Hor (Creative Director, BBDO Kuala Lumpur, Malaysia), Nils Jensen (Creative Director Scandinavian Design Group, Suedia), Simon Mayer (COO/Head of Design Acht Imaging Frankfurt, Germania), etc.  Juriul multicultural il are in componenta si pe talentatul publicitar roman – Bogdan Moraru (Creative Director FCB Bucharest Romania).

In categoria “Design” – “Art Direction” mai lupta pentru premii Vetor Zero / Lobo – Brincante Produções din Brazilia, Wunderman Brazilia cu “Museum on a Trolley”, Leo Burnett Toronto cu “Kings and Queens of the Cour”, Herezie Paris cu “The Beauty Of Sharpness”, DDB Mudra Group din India cu “Automatic Distance Control” , Dentsu Japonia cu “COPYWRITER’S EYE”, TBWA Hakuhodo International cu “3D on the Rocks”, etc.

Ceremonia de acordare a premiilor se va tine pe 21 mai la celebrul Lincoln Center Frederick P. Rose Hall in New York.

“Adventures of Poco Eco” este un joc unic de aventura, care pune accent pe muzica si pe calitatea exceptionala a designului si a graficii. Este primul joc creat special pentru lansarea unui album de muzica electronica si se desfasoara intr-o lume extraordinara din punct de vedere vizual, care te capteaza inca de la vederea primului trailer. Prin descarcarea jocului, participantii castiga imediat acces gratuit la noul album al producatorului de muzica iamyak, intitulat sugestiv “Lost Sounds”.

“Adventures of Poco Eco” beneficiaza de o grafica deosebita, apreciata la nivel international de numerosi critici, jurnalisti si bloggeri, care te introduce intr-o atmosfera unica si fantastica, cu efecte cu adevarat speciale, realizate de talentata echipa POSSIBLE Games.

Pana in prezent, Adventures of Poco Eco a fost considerat Editor’s Choice in App Store la trei zile dupa lansarea globala si a ocupat un loc de onoare in randul celor mai bune aplicatii din luna martie. In plus, a primit un Gold Award din partea Poker Gamer si a fost jocul saptamanii pe App Advice.

“Recent a fost lansata si versiunea lui de Android, iar feedback-urile primite pana in prezent ne incurajeaza si mai mult sa continuam sa inovam si sa fim deschizatori de drumuri”, a adaugat Stefan Iarca.

iamyank este un artist multi-talentat, cu succes la nivel mondial, care s-a remarcat pana in prezent in calitate de: designer, muzician, producator si compozitor. Fiecare show sustinut de el pe scena disco internationala s-a bucurat de sali de club pline de fani. Muzica Iamyank este un electronic visator, cu feeling, influentat de toate genurile muzicale.

POSSIBLE CEE este o agentie digitala full-service cu o experienta de peste 17 ani, ce detine in portofoliu clienti regionali precum: Tesco, Carrefour, Air France KLM, Sanofi – Aventis, MOL, Accenture Services, 1Hotels, Delaco, P&G, Coca – Cola, Telenor, Raiffeisen Bank, ATV, Minimax, Generali, AXA, etc. Agentia ofera servicii de  strategie, media, communication & design, creatie, tehnologie si mobile advertising. POSSIBLE Games este cunoscuta pentru jocuri si aplicatii precum “Small & Furious”, “The End App”, “Die Hard Game”, Totoya Creatures.

De asemenea, POSSIBLE este o forta la nivel mondial digital, fiind o retea de agentii digitale cu 33 de birouri in America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia si peste 1300 de angajati privit la nivel global ca cel mai mare start-up de pana acum al WPP. Lista impresionanta de clienti internationali cuprinde: AT&T, Barclay’s, Comcast, Dell, P&G, Nokia, Microsoft, Mazda, Starwood, World Wildlife Fund, Absolut Vodka, Michael Kors, Canon, Nike, Audi, Sony Playstation, Pringles, etc.

In Europa, POSSIBLE detine birouri in: Marea Britanie, Polonia, Olanda, Ungaria, Romania, Rusia, Suedia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.