Allview X2 Soul PRO intră pe piaţa din Romȃnia și ȋn oferta Digi Mobil Allview X2 Soul PRO intră pe piaţa din Romȃnia și ȋn oferta Digi Mobil
Allview anunţă astăzi, 7 mai 2015, ȋn parteneriat cu Digi Mobil promoţia “Smartphone cu Smartpersonalitate la Smartpromotie”. Noul telefon Allview X2 Soul PRO va... Allview X2 Soul PRO intră pe piaţa din Romȃnia și ȋn oferta Digi Mobil

Allview anunţă astăzi, 7 mai 2015, ȋn parteneriat cu Digi Mobil promoţia “Smartphone cu Smartpersonalitate la Smartpromotie”. Noul telefon Allview X2 Soul PRO va fi disponibil la contractarea abonamentelor Digi Mobil din gama Optim,  pe o perioada de 24 de luni la preţul de 1699 lei (TVA inclusa) cu plată integrală sau ȋn 12 rate lunare, fără dobȃndă.

În plus, clientii care se aboneaza ȋn perioada 07 – 10 mai 2015 şi achizitionează un telefon Allview X2 Soul PRO, vor beneficia de un discount de 100% la orice abonament Digi Mobil contractat, pe o perioadă de 6 luni.

Comenzile se fac ȋncepȃnd de astăzi, ȋn magazinele proprii RCS & RDS, ȋn ContulMeuDigi.ro, pe www.rcs-rds.ro şi telefonic, la numarul 031 400 4414 pentru Bucureşti, iar pentru alte localităţi, apelȃnd 03xx 400 414, unde xx reprezintă prefixul judetului.

Abonamentele Digi Mobil au preturi cuprinse ȋntre 2 euro şi 10 euro, TVA inclusa şi, ȋn funcţie de tipul ales, acestea includ: convorbiri nelimitate ȋn orice reţea naţională şi ȋn reţele internaţionale, internet mobil nelimitat ȋn reţeaua proprie şi 100 MB/luna pentru date ȋn roaming naţional, pe care clienţi ȋi pot utiliza gratuit.

Device-ul păstrează trendul în materie de design al gamei SOUL și se remarcă prin caracteristici performante, precum procesorul Octa Core pe 64-bit, sistemul de operare Android™ 5.0, Lollipop®, display-ul de 5,2” Full HD și camerele de 13MP și 8MP.

X2 Soul PRO

Dintre funcţiile multiple de care dispune telefonul, funcţia Chameleon este un tool nou şi interactiv. Aceasta va transforma device-ul ȋntr-unul nou de fiecare dată, astfel interacţiunea cu smartphone-ul devine mai placută şi mai familiară.

X2 Soul PRO dispune de un sistem perfect de raciere. Cele 8 zone de răcire contribuie la reducerea consumului energetic al telefonului. Consumul redus de energie se datorează şi display-ului cu tehnologie ACL (Automatic Current Limit), procesorului realizat prin tehnologia 28nm HPM (high-performance mobile) şi senzorului Freescale.

Procesorul grafic Mali-T760 MP2 cu frecvență de 700MHz redă elementele grafice la o calitate uimitoare. Smartphone-ul oferă doua porturi pentru SIM și conectivitate 4G, funcționând în standardele LTE FDD și TDD.

  • Laur

    13/05/2015 #1 Author

    Frumos telu, e un accesoriu fashion 🙂

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.