Află poveștile celor mai scumpe branduri de mașini din lume Află poveștile celor mai scumpe branduri de mașini din lume
Sunt rare. Sunt frumoase. Sunt scumpe. Și nu numai că forțează limitele, dar trec mult dincolo de ele, în mare viteză! Pagani Huayra, Dodge... Află poveștile celor mai scumpe branduri de mașini din lume

Sunt rare. Sunt frumoase. Sunt scumpe. Și nu numai că forțează limitele, dar trec mult dincolo de ele, în mare viteză! Pagani Huayra, Dodge SRT Viper, Maserati Ghibli, Ford Mustang, Lamborghini Huracan, Aston Martin V-12 Vantage S, Bentley Continental GT V8 S sau Porsche 918 Spyder – fiecare mașină are de spus o poveste unică.

Iar în spatele fiecărei povești se află o super echipă de constructori pasionați de meseria lor, care au depășit obstacole uriașe ca să aducă la viață supremele fantezii ale industriei auto, pentru fanii din întreaga lume.

Noua serie Discovery Channel, Supermașini, va avea premiera sâmbătă, 16 mai, de la ora 15:00.

Care au fost obstacolele cu care s-a confruntat fiecare model? Care a fost sursa inițială de inspirație? Și ce anume face din fiecare super automobil un proiect unic?

Fiecare mașină are o istorie adesea încărcată de presiuni și mize mari, date de finalizare imposibile, întâlniri clandestine, provocări inginerești remarcabile și, desigur, elemente dramatice de stil.

Programul Supermașini încearcă să privească dincolo de frumusețea înnăscută, performanțele mecanice uluitoare și elementele de bază ale proceselor prin care se construiesc unele dintre cele mai dorite vehicule pe patru roți de pe glob. Cu alte cuvinte, acest program își propune să exploreze sufletul fiecărei mașini în parte.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.