Un fotograf român în emisiunea celebrei Oprah Winfrey. VIDEO Un fotograf român în emisiunea celebrei Oprah Winfrey. VIDEO
În cadrul emisiunii pe care o realizează în fiecare duminică, legendara Oprah Winfrey a prezentat telespectatorilor americani proiectul Atlasul Frumuseții, semnat de fotograful român... Un fotograf român în emisiunea celebrei Oprah Winfrey. VIDEO

În cadrul emisiunii pe care o realizează în fiecare duminică, legendara Oprah Winfrey a prezentat telespectatorilor americani proiectul Atlasul Frumuseții, semnat de fotograful român Mihaela Noroc. Oprah descrie ambițiosul proiect într-un reportaj care prezintă fotografiile româncei, captate în toate colțurile planetei.  

VIDEO: http://www.oprah.com/own-super-soul-sunday/A-Photographers-Journey-to-Discover-True-Beauty-in-Women-Video

Timp de 15 luni, Mihaela a călătorit în jurul lumii, fotografiind chipuri feminine din zeci de țări și surprizând diversitatea lumii în care trăim.

CNN, Huffington Post, Forbes, Elle, Le Figaro, RAI, Daily Mail, The Independent, The Telegraph, Corriere della Sera sunt doar câteva dintre numele mari care au evocat pe larg Atlasul Frumusetii tranformându-l în cel mai mediatizat proiect artistic românesc al zilelor noastre.

Fără să fie susținută de niciun sponsor, Mihaela a cerut sprijinul oamenilor din întreaga lume pentru a duce proiectul mai departe.

În urma unei campanii online de strângere de fonduri fotograful român a reușit să adune o parte din suma necesară pentru continuarea proiectului.

În iunie Mihaela Noroc va pleca într-o nouă expediție în jurul lumii cu gândul de a “cartografia” alte țări și teritorii de pe toate continentele, înainte de a publica un album unic. Dorința Mihaelei e să așeze în acest album sute de portrete feminine din întreaga lume, care să dovedească că tocmai diferențele dintre noi ne fac cu adevărat frumoși și e esențial să ne păstrăm unicitatea și specificul.

În următoarele zile, fotografiile Mihaelei Noroc care au făcut înconjurul lumii, pot fi văzute la București. Expoziția Atlasul Frumuseții e deshisă până pe 16 mai, la Galeria Artfooly, de la parterul Palatului Știrbei, pe Calea Victoriei, nr. 107.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.