Marks & Spencer Food, în premieră în România. Ce aduce nou pe piață? Marks & Spencer Food, în premieră în România. Ce aduce nou pe piață?
Marks & Spencer (M&S), unul din retailerii de top din Marea Britanie, anunță, astăzi, oficial introducerea, în premieră pe piața din România, a diviziei... Marks & Spencer Food, în premieră în România. Ce aduce nou pe piață?

Marks & Spencer (M&S), unul din retailerii de top din Marea Britanie, anunță, astăzi, oficial introducerea, în premieră pe piața din România, a diviziei M&S Food, odată cu deschiderea celui mai nou magazin de articole vestimentare și produse alimentare din centrul comercial Plaza Romania din București. Lansarea magazinului va avea loc mâine, 7 mai, de la ora 10:00.

Noul magazin se întinde pe o suprafață de 1.600 de metri pătrați şi oferă produse alimentare şi vinuri de calitate în cadrul secţiunii Food, în completarea colecțiilor de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, recunoscute pentru calitatea lor excepțională. Noul magazin M&S din Plaza Romania are la bază cel mai nou concept de design al retailerului, creat special pentru a oferi clienților o experiență deosebită de shopping, confort și inspirație.

Lansarea M&S Food pe piața din România este rezultatul cererii tot mai mari pe plan internațional pentru divizia de produse alimentare a companiei. La momentul actual, Marks & Spencer Food este prezentă în peste 30 de ţări din întreaga lume. Deschiderea magazinului M&S din Plaza Romania face parte din strategia retailerului de a îmbogăţi experienţa de shopping a clienților din București.

Tot în această lună, M&S va mai deschide un magazin de îmbrăcăminte și produse alimentare, cu o suprafață totală de 1.650 de metri pătrați, situat în centrul comercial Mega Mall, din estul capitalei. De asemenea, în această toamnă retailerul va extinde și moderniza unul dintre magazinele existente în București, astfel încât prin finalizarea acestor proiecte, suprafața totală de retail a M&S în România va crește cu 30%.

Sorin Stancu, Country Manager Marks & Spencer Balkans

„Anul 2015 este un an foarte interesant pentru Marks & Spencer în România. Suntem încântați că putem aduce în premieră clienților din România gama excepțională de produse alimentare M&S Food și, în același timp, cel mai nou concept de magazin odată cu cele două lansări din această lună. Acest an este cu atât mai special cu cât aniversăm 15 ani de când brandul M&S este prezent pe piața din România. Magazinul M&S din Plaza Romania combină oferta noastră unică de produse alimentare cu cele mai noi şi elegante colecții vestimentare. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm mâine clienții în noul nostru magazin.”

Produse alimentare excepționale

Spre exemplu, ceaiurile și cafeaua produse pentru M&S sunt Fairtrade și nu conțin grăsimi hidrogenate sau coloranți artificiali. Secțiunea M&S Food din interiorul magazinului situat în Plaza Romania se întinde pe o suprafață de 60 de metri pătrați  şi pune la dispoziţia clienţilor peste 600 de tipuri de produse M&S de calitate, care dovedesc expertiza companiei  în segmentul alimentar. Printre categoriile de produse prezente la raft se numără:

  • M&S Food_photo 2Best of British – gama include produse tradiționale britanice speciale, cum ar fi fursecuri, gemuri, marmelade și ceaiuri English Breakfast.
  • Produse de cofetărie și cadouri – gama de dulciuri include produse precum Percy pigs, carameluri fine, batoane de ciocolată elvețiană, trufe de ciocolată belgiană, ideale pentru gustări zilnice sau pentru a le oferi cadou pentru ocazii speciale.
  • Produse de lux și biscuiți – o selecție extinsă de prăjituri, biscuiți vienezi și ciocolată, turte cu ghimbir, biscuiți Blueberry Puffs, perfecte pentru ocazii speciale sau pentru o gustare de zi cu zi.
  • Aperitive – gustări delicioase, cum ar fi alune, chipsuri și tortillas, care pot fi servite alături de cei dragi.
  • Articole de băcănie – gama de produse include o selecție extinsă de paste și sosuri pentru paste, dressing-uri pentru salate, condimente pentru mâncăruri exotice, supe și conserve cu carne de vită, pui, ton și somon, precum și o diversitate de cereale pentru micul dejun.
  • Vinuri – această gamă include o selecție de vinuri premiate din întreaga lume.

Sorin Stancu, Country Manager Marks & Spencer Balkan

„Mâncarea unică și de calitate oferită de Marks & Spencer este foarte apreciată de clienții noștri din întreaga lume. De la ciocolata fină belgiană la clasicele fursecuri scoțiene, gamele delicioase sunt perfecte pentru gustările de zi cu zi, dar și pentru ocazii speciale sau pentru a face un cadou special.”

Colecții de haine… pentru un stil încrezător

Calitatea și stilul vestimentar încrezător se află în centrul colecțiilor M&S. În noul magazin din Plaza Romania clienții vor putea alege produse din 12 linii vestimentare aparţinând celei mai recente colecții de vară Marks & Spencer. Colecţia este inspirată din principalele tendințe internaționale, care sunt redate într-o gamă de produse chic, confortabile și de înaltă calitate.

Marks & Spencer oferă o gamă exclusivă de haine sub branduri proprii, care se diferențiază printr-un stil și o identitate proprie, oferind clienților posibilitatea de a alege brandul care li se potrivește cel mai bine.

Spre exemplu, colecția Autograph include haine de designer la prețuri accesibile, confecţionate din materiale de lux, sofisticate, de o eleganță minimalistă. Per una este o colecție veselă și feminină, cu accent pe eleganța de zi cu zi.

Colecția Indigo include produse autentice denim pentru un look casual, toate acestea aduse în magazin la fiecare 6 săptămâni. În ceea ce privește colecția pentru bărbați, M&S Collection oferă o selecție de articole elegante cu accent pe haine accesibile, de zi cu zi, de o calitate foarte bună, în timp ce Blue Harbour este inspirată din stilul clasic britanic și include cămăși polo inspirate de stilul de viaţă din East Coast.

Zona alocată fiecărui brand de îmbrăcăminte va fi diferențiată pentru clienți printr-un branding unic, dedicat, care va include mai multe sugestii de ținute amplasate în magazin pentru a inspira și încânta clienții.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.