IELLO organizează conferința MiddleM(W)are la București  IELLO organizează conferința MiddleM(W)are la București 
iELLO, compania românească specializata in integrare de sisteme, companie ce a implementat platforma de interoperabilitatea a Guvernului Republicii Moldova, a anunțat organizarea primei conferințe... IELLO organizează conferința MiddleM(W)are la București 

iELLO, compania românească specializata in integrare de sisteme, companie ce a implementat platforma de interoperabilitatea a Guvernului Republicii Moldova, a anunțat organizarea primei conferințe de middleware ce va avea loc în  ziua de 7 Mai 2015 la Mercure Hotel Bucharest City Center.

Conferința MiddleM(W)are este un eveniment ce se va întinde pe durata întregii zile cu obiectivul de a susține acțiunea de pionierat a iELLO în implementarea de soluții de integrare a arhitecturilor bazate pe servicii (SOA) în regiune, pe baza platformei 100% open source de clasă enterprise de la WSO2.

La conferință, Artur Reaboi –  Arhitect la Centrul de Guvernare Electronică al Republicii Moldova va vorbi despre Middleware sau Middlemare (NB: coșmarul middelware-ului), nevoia de middleware și despre implementarea de soluții middleware în Europa de Est, în timp ce Senaka Fernando – Arhitect Software la WSO2 va prezenta cele mai bune practici în implementarea stivelor middleware WSO2 și va prezenta produsele WSO2.

Gabriel Popa – CEO al IELLO, va vorbi despre piața IT&C din România, va face o scurtă introducere a stivei middleware de la WSO2 și va explica cum adresează WSO2 nevoile pieței din regiune.

Vizitați website-ul evenimentului aici pentru mai multe informații despre invitați și prezentările ce le vor susține.

Pentru înregistrare în vederea participării la conferință, vă rugăm să-l contactați pe dl. Gabriel Popa la gabriel.popa@iello.ro până cel mai târziu în data de 6 Mai 2015

PROGRAMUL CONFERINȚEI:

09:00 – 09:30 // Înregistrarea invitaților
09:30 – 09:45 // Deschiderea Oficială a Conferinței
09:45 – 10:00 // Pauză de Cafea
10:00 – 10:30 // Discursul de deschidere (Gabriel Popa)
10:30 – 11:15 // Keynote: Integrare sau Eșec de Integrare și detalii despre integrări de sisteme (Artur Reaboi)
11:15 – 12:00 // Bune practicii pentru implementarea de soluții integrate

12:00 – 13:00 // Pauză de prânz & cafea

13:00 – 13:45 // Keynote: Descrierea produselor WSO2 (Senaka Fernando)
13:45 – 14:00 // Închiderea conferinței (Gabriel Popa)

WSO2 onorează promisiunea de afaceri conectate pe baza singurei platforme de întreprindere complet integrate, care permite companiilor să construiască, să integreze și să gestioneze API-urile, aplicațiile și serviciile web, local, în cloud și de pe dispozitivele mobile.

Clienți importanți din întreaga lume se bazează pe  platforma 100% open source WSO2, pentru guvernanța robustă a acesteia, precum și pentru funcționalitățile ce le oferă pentru dezvoltarea aplicațiilor critice. Astăzi, aceste companii reprezintă aproape fiecare sector de activitate: sănătate, financiar, retail, logistica, producție, turism, tehnologie, telecomunicații și altele.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.